Srpkinja u prelepoj haljni oduvala sve na dodeli Zlatnog globusa: Haljina Hajdi Klum se graniči sa KIČOM, Margo Robi izabrala boju sezone

Vesti 11.01.2023 09:00 0

Izabrali smo toalete sa dodele nagrade Zlatni globus koje su ostavile najveći utisak

Srpkinja u prelepoj haljni oduvala sve na dodeli Zlatnog globusa: Haljina Hajdi Klum se graniči sa KIČOM, Margo Robi izabrala boju sezone

Profimedia

Dodela Zlatnih globusa 2023. godine imala je dug, neravan put do emitovanja, a sve oči su bile uprte u ceremoniju dodele nagrada. U međuvremenu, postoji nešto svetlucavo što će nas odvratiti od te jezive brige: blistavi crveni tepih noći, na kojem su voditeljke Ana de Armas, Džena Ortega. Donosimo vam kreacije koje su nam bile najupečatljivije.

Margo Robi

Zvezda filma „Babilon“ je uskočila u promotivni stil za film „Barbie“ noseći svetlucavu ružičastu Šanel haljinu. Film, u kojem ona igra legendarnu modnu lutku, ali možemo se kladiti da će od sada do tada nositi mnogo više ružičaste boje, tako da ovo izgleda kao nezvanični početak. Jedina mana je ta iseckana resa na rubu, koju ne volimo.

 

 

Ana de Armas

Ana je otišla dalje od stila Merilin Monro koliko je mogla u ovoj pomalo ukočenoj formalnoj LV haljini. Sviđa nam se njen izgled jer joj crna boja pristaje, ali ta centralna ploča izgleda preteška i kruta. Više bismo voleli da poprsje bude manje kutijastog izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yo Dona (@yodona)

 

Nina Seničar

Najlepša na crvenom tepihu svakako je bila Nina Seničar. Ona je nosila crvenu somotnu Dolče i Gabana haljinu. Uska crevna somotska haljina pratila je vitak Ninin struk, dok je oko grudi imala cirkone. Svo vreme uz nju je stajao njen suprug  Džej Elis. Za ovu priliku Nina je odabrala laganu šminku koja je dodatno naglasila njenu lepotu, dok je kosu pustila da slobodno pada u talasima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Ema D'Arsi

Kao što su primetili u intervjuu na crvenom tepihu, šta može biti bolji primer nebinarnog stila od nošenja pola suknje i para pantalona u isto vreme? Harizmatična zvezda „Kuće zmaja“ izgledala je upečatljivo i nezaboravno u ovom ansamblu, savršeno usklađujući svoju plavu kosu i šminku za oči sa upadljivim parom rukavica. Čizme takođe čine fantastičan završni pečat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma D'Arcy (@__emmadarcy)

 

Džena Ortega

Zvezda se odmorila od gotskog izgleda koji je imala poslednjih nekoliko meseci i izabrala je ovu lebdeću, fantazijom inspirisanu haljinu. Ironično, da je bila u crnoj boji, umesto ove blede boje najlonskih čarapa, mogla bi da ih proda kao veštičji izgled, što je stil za koji svi znamo da može lako da izvede.

 

 

Hajdi Klum

Znate, nismo mislili da će voditeljka emisija „America’s Got Talent“ ikada moći da pronađe novi način da obuče pola haljine, ali je uspela. S jedne strane, to je užasna haljina. S druge strane, ona to radi kao što to niko drugi ne može. Ostajemo impresionirani.

 

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading