Sonja za sebe kaže da je najdeblji MODEL: "Normalno je da imate salo, prestanite da osuđujte sebe"

Vesti 11.01.2023 15:20 0

Sonja stalno podstiče žene da vole svoje telo

Sonja za sebe kaže da je najdeblji MODEL: "Normalno je da imate salo, prestanite da osuđujte sebe"

Printscreen/TikTok

Sonja Iren (23) je model i influenserka, koja ima nekoliko hiljada pratilaca na TikTok-u. Redovno deli sadržaje o  samopouzdanju, a sebe naziva debelom i zgodnom u isto vreme. Plus-sajz manekenka takođe tvrdi da je „najdeblja norveška manekenka“, ali da bez obzira na oblik tela zna da izgleda dobro, piše The Sun.


Nemam ravan stomak, savija se, a imam celulit i strije. Ali bez obzira na veličinu tela, ja sam privlačna! – rekla je ona na snimku.

Sonja želi da ljudi "normalizuju normalna tela" i vredno radi na tome da podstakne druge žene da vole sebe, bez obzira na njihovu veličinu ili oblik. U drugom videu, Sonja je otkrila kako joj je bilo odrastati kao žena veće veličine.

 

- Imala sam veoma loš odnos sa vežbanjem i hranom. Uvek sam se upoređivala sa svojim prijateljicama i na kraju sam bila ljubomorna i loš prijatelj. Mislila sam da nikada neću biti dostojna ljubavi. Provela sam toliko godina svog detinjstva sanjajući da izgledam kao neko drugi jer sam mislila da sam previše ružna da bih ikada ostvarila svoje snove, objasnila je.

Međutim, sa godinama je naučila da voli sebe i konačno prihvatila svoj izgled, a stekla je i samopouzdanje koje, kako kaže, niko ne može da slomi. Takođe je podstakla žene da se sete da je opuštena koža potpuno normalna.

- Samo podsećanje da je sasvim normalno da nemate ravan stomak. Normalno je da imate telesnu masnoću, pa nemojte biti tako strogi prema sebi. Pogledaj me! – dodala je ona.

@sonja.iren I actually don’t know but i like saying it #plussizemodel ♬ cola - user19192570443

 

Korisnici TikTok-a su bili veoma impresionirani Sonjinim porukama o samopouzdanju i brzo su je pohvalili u komentarima. - Odlična poruka i zaista si lepa - napisao je jedan korisnik. - Čestitam na samopouzdanju - prokomentarisao je drugi.
 

Komentari (0)
Loading