Sofija Vergara u PEDESETIM izgleda neverovatno: Njene najnovije slike ostavljaju bez daha, a ovo je njena TAJNA vitke figure

Vesti 16.01.2023 08:44 0

Kolumbijska lepotica izgleda spektakularno sa 50 godina u bikiniju

Sofija Vergara u PEDESETIM izgleda neverovatno: Njene najnovije slike ostavljaju bez daha, a ovo je njena TAJNA vitke figure

Printscreen/Instagram

Pre nešto više od pola godine Kolumbijka Sofija Vergara napunila je 50 godina, a sada je pokazala zavidnu figuru.

Sada je glumica i manekenka još jednom pokazala svoju sjajnu formu provodeći prve dane ove 2023. godine na prelepim plažama Kariba.

Zvezda Moderne porodice nosila je prelep pripijeni beli bikini, koji je izgledao još bolje zahvaljujući lepoti preko pola veka stare Kolumbijke. Objava ima preko milion lajkova.

Sofijina dijeta za sjajnu figuru

U prethodnim objavama, Vergara je objavila dijetu koju koristi za održavanje svoje sjajne figure.

Ona je napisala da se njena ishrana zasniva na nemasnim proteinima kao što su piletina i riba, i da izbegava ugljene hidrate kao što je pica.

Sofija je priznala da ima slabost prema kolačima i drugim poslasticama.

Vežba, deo njene discipline

Pored toga, Sofija kod kuće ima teretanu koju koristi na veoma disciplinovan način. Vergara svakodnevno koristi traku za trčanje, stepenice, pored toga što stalno diže tegove.

Od čega boluje Sofija Vergara?

Prošle godine, Kolumbijka je priznala da pati od hipotireoze i rekla da joj je rak štitaste žlezde dijagnostikovan sa 28 godina nakon što su joj lekari otkrili kuglu na vratu tokom rutinskog pregleda.

„Bio je to samo rutinski pregled, ali su mi lekari našli kuglicu na vratu i ta reč je postala deo moje priče.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading