Emina Jahović i Milica Pavlović u ISTOM odelu: Leopard print obema DRUGAČIJE pristaje, jedna je ZAVODLJIVA mačka, a druga elegantna dama

Vesti 16.01.2023 18:00 1

Emina i Milica nose ista odela ali na obe ono drugačije izgleda

Emina Jahović i Milica Pavlović u ISTOM odelu: Leopard print obema DRUGAČIJE pristaje, jedna je ZAVODLJIVA mačka, a druga elegantna dama

Printscreen/Instagram

 

Leopard print nikada nije izgledao zavodljivije.

Nijedna pevačica sa estrade ne voli kada se potrefi da njen stajling prepozna na svojoj koleginici. Sve su sa istančanim ukusom i svaka od njih teži da bude što originalnija. Međutim, ponekad se desi da obuku iste komade odeće. Međutim, svaka od njih će isti stil da iznese na različit način.

To se dogodilo Milici Pavlović i Emini Jahović koje su se pojavile u istom leopard kompletu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina je dana objavila selfi u ogledalu u sakou i pantalonama u leopard printu, ispod čega je nosila crni čipkani bodi. Kosu je vezala u punđu, imala je velike zlatne minđuše i crni kaiš sa zlatnom šnalom.

Na joj ovo odelo izgleda elegantno i vrlo otmeno. Bez obzira što se leopard print vezuje za neke ekscentričnije dame.

 

Taj isti komplet Milica je totalno drugačije stilizovala. Na sceni on izgleda dosta upadljivije i ekscentričnije. Verovatno zato što je imala mnogu jaču šminku i jer je kosu vezala u visoki rep, a to dodatno daje na senzualnosti. Za razliku od Emine koja je imala dnevnu šminku vrlo diskretnu, Milica se pojavila kao vatrena lavica.

Iako su obe pevačice bile skoro identično obučene, svojim autfitima su dale lični pečat, pa gotovo da se i ne primećuje da su u istim odevnim komadima.

Kojoj bolje stoji odelo po vašem mišljenju?

BONUS VIDEO

 
Komentari (1)
Loading
zora
16.01.2023 19:13

Jahovic ima ogroman vrat i malu glavicu tako da je smesna u tom izdanju.