Margo Robi u HALJINI iz snova: Toaleta pripijena uz telo, sa malo ČIPKE joj stoji kao salivena

Vesti 17.01.2023 18:00 0

Margo Robi nabacila je haljinu brenda Versace za premijeru novog filma

Margo Robi u HALJINI iz snova: Toaleta pripijena uz telo, sa malo ČIPKE joj stoji kao salivena

Printscreen/ Instagram

Margo Robi nastavlja da podiže lestvicu, a mi jednostavno ne možemo da se zasitimo. Od prilagođenih rumeno ružičastih Šanel haljina do Valentino haljina koje se prostiru na podu, Robi je bez napora (i nepogrešivo) uzdizala svoj stil jednu premijeru za drugom. I očigledno, to je samo početak.

Na poslednjoj stanici svoje modne turneje, pozirala je u uskoj Versace haljini za premijeru filma „Vavilon“ u Sidneju.

Svilenkasta bebi plava haljina imala je nazubljeni izrez i strukturirani steznik, zajedno sa visokim prorezom do butina i crvenim čipkanim rubom. Ansambl glumice inspirisan je izgledom Karle Bruni na modnoj reviji brenda Versace couture iz 1995. godine. Verzija glumice je imala sličan skup materijala na kuku, ali se ipak odlučila za kontrastnu crvenu čipku. Ispod proreza virile su odgovarajuće bebi plave štikle.

 

 

Nije iznenađenje, Robi je pustila da haljina govori za sebe i završila ceo ansambl jednostavnom, čistom šminkom i golim usnama. Izgled je uparila mekim, suptilnim talasima bez vidljivog nakita.

Kada Margo ne hoda crvenim tepihom u divnim haljinama, možete je zateći kako to snižava strukturiranim odelom. Prošle nedelje je izašla u potpuno crvenoj odeći koja se sastojala od tamnocrvenog prevelikog kožnog kaputa i odgovarajućih kožnih pantalona.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading