Nove Guči cipele su toliko RUŽNE da ne možete da okrenete glavu: Koštaju skoro 1.000 evra, ovaj trend niko nije želeo

Vesti 17.01.2023 19:30 0

Adidas x Gucci patika-cipela je trend čiji povratak niko nije tražio, ali desio se.

Nove Guči cipele su toliko RUŽNE da ne možete da okrenete glavu: Koštaju skoro 1.000 evra, ovaj trend niko nije želeo

Shutterstock

Poznati sportski brend adidas i luksuzni brend Gucci već godinama neguju svoju saradnju, a rezultat su komadi koji uvek odjeknu u javnosti.

Ova dva popularna brenda redovno sarađuju i izbacuju zajedničke kolekcije, ali obuća im se uvek posebno istakne. Tako su se u novoj kolekciji izdvojile kožne mokasine sa prepoznatljive tri crte i zlatnom šnalom, a prodaju se po ceni od 785 funti (oko 890 evra).

„Evo skupiću 785£ da platim da mi više niko nikada ne pokaže ovaj model cipelo-patika“, „Kunem ti se da bih pre umotao stopala u najlon kese i tako izašao na ulicu no u ovom“, samo su neki od komentara ispod posta sa opisom „patika-cipela final boss“.

 

 

Na zvaničnom sajtu opisali su ih na malo lepši način.

– Amblematski Gucci House motivi pomešani sa motivima istorijskog brenda sportske odeće adidas. Kolekcija vidi oba nasleđa kodirana u tri linije, gde adidas i Gucci kombinuju arhivske ambleme. Kreativni direktor, Alesandro Mikele, crpi inspiraciju iz svojih sećanja na 80-e i 90-e za kolekciju koja je istovremeno nostalgična i savremena. Ove muške kožne mokasine imaju metalni umetak Gucci Trefoil – stoji u opisu.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading