"Menopauza je 'doba prosvetljenja'": Kolin je karijeru modela započela sa 69 godina, a njena popularnost sve više RASTE

Vesti 24.01.2023 20:45 0

Kolin Hajdeman je 73-godišnja influenserka iz Sjedinjenih Država koja ruši starosne stereotipe

"Menopauza je 'doba prosvetljenja'": Kolin je karijeru modela započela sa 69 godina, a njena popularnost sve više RASTE

Printscreen/Instagram/video

Njen Instagram nalog ima preko 400.000 pratilaca. Ona ima preko 300.000 pratilaca na TikTok-u. Zapanjujuća fotografisanja, stilizovana odeća i šminka oduzimaju dah, a Kolin stav inspiriše sve one koji prkose stereotipima o ženskim godinama i šta im „pripada”.

"Nosite ono što čini da se osećate dobro"

Kolin je započela svoju manekensku karijeru sa 69 godina, predstavljajući kupaće kostime na društvenim mrežama. „Ovaj kupaći kostim nije prikladan za tvoje godine“, ​​tako kažu“, ruga se hejterima na početku provokativnog klipa. „Ja kažem: 'Nosi ono što čini da se osećaš dobro!'“.

Trenutno je pod ugovorom sa Nekt Model Management i pojavljivala se na stranicama časopisa i kampanjama velikih brendova. Godine 2011. njeno ime je postalo viralno kada ju je fotografisao Ari Seth Kohen, autor popularne veb stranice Advanced Stile sa stilizovanim starijim ženama.

Ova 73-godišnjakinja se takođe okušava u glumi.

Menopauza je "doba prosvetljenja"

"Teška istina je da žene stare drugačije od muškaraca, da sa menopauzom dolazi 'doba beznačajnosti'! Više volim da se to oseća i vidi kao 'doba prosvetljenja' u kojem shvatamo koliko divnih stvari treba da tek učimo, osetimo, mislimo, doživimo i o, da, smejte im se. Zato nemojmo očajavati!" Kolin je rekla u odgovoru na pitanje o tome kako se nosi sa starenjem u industriji.

Kozmetička industrija se polako otvara promenama. Neki brendovi su već pre nekog vremena odustali od promovisanja slika samo mladih modela i sve češće u reklamama prikazuju žene starije od 65 godina. Zahvaljujući glumicama poput Endi Mekdauel, seda kosa je postala simbol zrele lepote , a kozmetički izrazi poput „protiv starenja“ sve više nas nerviraju.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading