Ovo je ubedljivo najtraženija frizura na internetu od početka godine: Postala je već vodeći TREND u svetu i totalno je OTKAČENA

Vesti 26.01.2023 12:01 0

Već smo odavno najavili glavni trend frizure 2023. godine, a ovo nam je samo dalo potvrdu da nismo pogrešili

Ovo je ubedljivo najtraženija frizura na internetu od početka godine: Postala je već vodeći TREND u svetu i totalno je OTKAČENA

Printscreen/Youtube/video

Za "BOB" frizuru se odavno devojke opredeljuju, ipak sada dolazi u nešto drugačijem obliku. Prva britanska kompanija za mejkap i  kozmetičke proizvode "LookFantastic" objavila je da je jedan od najpopularnijih bjuti trendova "chopped bob" jer je internet pretraga ove frizure porala za 550 odsto od početka godine. 

 

 

Dženi Ortegi je glumica koja igra glavnu ulogu u novoj Netfliksovoj seriji "Sreda" u kojoj glumi Sredu Adams, a njen stil i sama pojava oduševila je mnoge. 

 

 

Tvrde da je nagli skok ove frizure baš zahvaljujući njoj jer je u decembru promenila stila i ošišala se baš ovako. 

 

 

Pored toga što je apsolutni trend, ova frizura laska gotovo svima i vrlo je laka za stilizovanje, pa izgleda jednako dobro i kada je ispeglana na ravno i kada je stilizovana ležernim talasima.

Asimetrične i zanimljive slojevite kratke frizure koje kosi daju volumen, nežno uokviruju lice i čine da kosa postepeno raste, tako da u svakoj fazi ima lep oblik, što za većinu drugih frizura ne važi. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading