Kako je PRINCEZA DAJANA postavila trend koji živi 30 GODINA kasnije: Upoznajte "Guči Dianu"!

Vesti 21.08.2021 09:30 0

Kada je 1991. godine modna kuća Guči predstavila svoju elegantnu torbu sa specifičnom drškom od bambusa, niko nije ni mogao pretpostaviti da će to postati jedan od kultnih modela torbi. Za popularnost te torbe najzaslužnija je princeza Diana.

Kako je PRINCEZA DAJANA postavila trend koji živi 30 GODINA kasnije: Upoznajte "Guči Dianu"!

Wikipedia

Upravo je Ledi Di spazila ovu sada već kultnu torbu i uvrstila u svoju kolekciju. Kada je čuvena princeza rešila da se distancira od britanske kraljevske porodice i najavila svoj razvod od princa Čarlsa, oslobodila se i što se tiče ličnog modnog stila koji je krenula da gradi slobodnije. 

Diana je rešila da ne robuje strogim kraljevskim pravilima i iz korena promenila svoj modni stil. Ova Guči torba postala jedan od njenih omiljenih aksesoara, a za sebe je odabrala neutralni model u tamnoj bež nijansi koji se lako kombinuje uz različitne odevne komade.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denizen (@denizenmagazine)

 

Nakon 30 godina, modna kuća Guči je u čast princeze Diane predstavila moderni redizajnirani model ove kultne torbe i dala joj ime po princezi. 

Najefektniji detalj ovog šarmantnog modnog detalja - čuvena ručka od bambusa - ostala je ista, a torba se danas pravi u tri veličine. Neodoljiva mini varijanta mnogim trendseterkama je postala omiljena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAYI (@thatguyfromgucci_)

 

Alesandro Mišel, modna ikona zaslužan je za novo lice ovog Guči modela. Mali kožni detalj u obliku kaiša je nešto po čemu se novi model najviše razlikuje od starog. 

 

Pored klasičnih modela u bež, braon i crnojh varijanti sada imamo i zaista predivne kombinacije u svetlo plavoj, zelenoj i ružičastoj varijanti, a tu je i čuveni komad sa kombinacijom pitonove kože koji ostavlja bez teksta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chi Pu (@chipupu)


BIZARNI TREND MEĐU DEVOJKAMA! Koliko daleko treba ići? Modrice po nogama za privlačenje pažnje!

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading