I NAJLEPŠE ŽENE SVETA PLAČU Najplaćenija manekenka današnjice priznala da je SVAKU noć u problemu, a dala je VAŽAN savet svima koji imaju MENTALNE poteškoće!

Najžena Vesti 10.11.2021 19:30 0

Zvanično i naučno dokazano najlepša žena na Zemlji i jedna od najuspešnijih manekenki današnjice Bela Hadid važi za devojku čiji osmeh vredi milion dolara. Međutim, ono što do sada nije znalo mnogo ljudi jeste da privatno taj osmeh ne sija tako često kao pred kamerama.

I NAJLEPŠE ŽENE SVETA PLAČU Najplaćenija manekenka današnjice priznala da je SVAKU noć u problemu, a dala je VAŽAN savet svima koji imaju MENTALNE poteškoće!

Profimedia

Supermodel Bela Hadid (25) priznala je da joj skoro svaki dan i svaka noć prolazi u suzama.


Ona je na Instagramu podelila nekoliko fotografija na kojima je uplakana i napomenula pratiocima da ono što vidimo na društvenim mrežama nije stvaran život poznatih ličnosti.

Kako je objasnila, ona plače "skoro svakog dana" i "svaku noć".

 

― Svi koji se muče, molim vas, upamtite to. Ponekad je sve što treba da čujete to da niste sami ― napisala je Bela. ― Od mene vama: niste sami. Volim vas, vidim vas, čujem vas.

Popularna manekenka je istakla da mentalno zdravlje i hemijski disbalans nisu linearna stvar i uporedila svoje stanje, koje ide gore-dole, s rolerkosterom, piše Glossy.


― Uvek vas čeka svetlo na kraju tunela, a i rolerkoster u nekom trenutku mora da stane... Bude bolje ― naglasila je Bela.


Ona je dodala da je imala dovoljno "padova i pregorevanja" da bi mogla da uvidi da "ako radite na sebi vredno, provodite vreme sami da biste razumeli svoje traume, okidače, uživanja i rutine, uvek ćete biti sposobni da shvatite i naučite više o sopstvenom bolu i tome kako upravljati njim".


― To je sve što možete da tražite od sebe ― zaključila je Hadidova.

Ona se zahvalila pratiocima na tome što su čuli njenu istinu.

 

Komentari (0)
Loading