Da vam koža sija kao Edvardova u sagi "Tvajlajt": Vamp koža je novi trend koji je zaludeo mlade širom sveta

Vesti 02.02.2023 18:10 0

Edvardova porodica je porodica vampira iz sage "Tvajlajt", a oni su otkrili da njihova koža nije kao ljudska, ne gori na Suncu, već sija

Da vam koža sija kao Edvardova u sagi "Tvajlajt": Vamp koža je novi trend koji je zaludeo mlade širom sveta

Profimedia

 

Edvard je u sagi "Tvajlajt" pokrenuo revoluciju, gde je otkrio da njegova koža na Suncu ne gori nego sija poput dijamanta. Njegov ten je beo i blistav - a na suncu svetlucav. Verujemo da su svi poželeli njegov ten i taj sjaj u sceni kada je Beli pokazivao svoje "pravo lice" pod jarkom svetlošću.

Pa, imamo dobre vesti. Makeup trikom, koji se raširo TikTokom brzinom svetlosti, možete postići identičan izgled “vampirske kože”. Sve što treba da uradite jeste da pomešate svetlucavu senku sa puderom. Evo kako.

@lolhamz THIS IS THE SKIN OF A KILLER BELLA!!! inspired by @imonaugust (youre a genius)✨ #twilight #glitter #teamedward #makeup ♬ Eyes on Fire (Zeds Dead Remix) - Blue Foundation & Zeds Dead

Pre svega kožu dobro hidrirajte odgovarajućom kremom za negu kože. Nakon toga senku sa šljokicama pomešajte sa puderom ili bilo kojom drugom CC kremom ili podlogom koju koristite, te smesu nanesite na lice kao što to inače činite sa puderom.

Rezultat je iznenađujuće suptilan!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading