Lidija Vukićević i Megan Markl koriste ISTU masku: Samopouzdanje se krije u njihovoj KOSI, a od dva sastojka ona izgleda SAVRŠENO

Vesti 07.02.2023 08:00 0

Ove dve dame, iako žive na dva razliita kontinenta, koriste istu masku za kosu

Lidija Vukićević i Megan Markl koriste ISTU masku: Samopouzdanje se krije u njihovoj KOSI, a od dva sastojka ona izgleda SAVRŠENO

Printscreen/Instagram

 

Lepa i zdrava kosa zahteva određenu negu. 

Izrada domaćih maski za kosu osim što je vrlo jeftina ona je i vrlo jednostavna, a sve što vam treba je nekoliko kuhinjskih sastojaka. No, prirodne maske za kose ne podrazumevaju samo ove svojeručne varijante zato ako ste i u manjku sa vremenom, ne odustajte od čitanja ovog teksta. Prirodna nega je izbor i velikih poznatih ličnosti poput Lidije Vukićević i Megan Markl.

Svima je vrlo interesantno što su izabrale istu masku za kosu. A sa druge strane, to je i dokaz da je takva maska kvalitet. 

Glumica je na svom Instagramu podelila jedan od recepata koji je zaslužan za njen izgled:

- Za divnu kosu, predlažem vam ovu masku: Pomešajte dve supene kašike maslinovog ulja i dve supene kašike meda u kompaktnu masu i nanesite na mokru kosu. Ostavite da odstoji 45 minuta i zatim isperite. Kosa će vam biti zahvalna - preporučila je Lidija.

Megan je u jednom od svojih intervjua naglasila da kosu  neguje isključivo prirodnim preparatima. 

- Pored maske od jaja, za svoju kosu ja koristim i masku za kosu sa maslinovim uljem. Recept je vrlo jednostavan. Dovoljno je da pomešate 2 supene kašike maslinovog ulja i 2 supene kašike meda u kompaktnu masu i nanesete na mokru kosu. Ostavite da odstoji  45 minuta i zatim isperite. Koristite blage šampone za pranje posle toga.

U ovoj maski med za kosu poboljšava vlažnost, pun je nutrijenata koji hrane dlaku i vrlo brzo će vam pomoći da vratite sjaj.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading