Pre par godina ova kombinacija je bila nedopustiva, a sada je najveći TREND: Stilisti kažu da je rizična, a ovog proleća će dominairati na ulicama

Vesti 24.03.2023 18:58 1

Pre par godina je bilo nedopustivo i nezamislivo da se obučemo u teksas od glave do pete

Pre par godina ova kombinacija je bila nedopustiva, a sada je najveći TREND: Stilisti kažu da je rizična, a ovog proleća će dominairati na ulicama

Shutterstock

Devedesetih je ova kombinacija bila u trendu, a nakon toga je proglašena za nedopustivu.

Uglavnom, stilisti su nas godinama savetovali da ne kombinujemo različite teksas komade, a neki su išli i korak dalje ističući da ovako delujemo jeftino i kič.

 

U poslednje vreme, ova ideja je potpuno napuštena. Stari trend se vratio, a trendseterke i influenserke su ga odmah prihvatile.

Dozvoljeno je čak i kombinovanje teksas odeće sa obućom od istog materijala, a da upravo ovakva kombinacija može da bude izuzetno šik dokazala je jedna od najznačajnijih modnih influenserki Danijel Bernstajn.

 

Naravno, ni naše zvezde nisu ostale imune na ovaj trend. Jedna od njih je i Anastasija Ražnatović koja je ponela široke teksas pantalone i oversize blejzer.

 

Stilisti nas sada savetuju da se ne plašimo, već da se slobodno igramo krojevima i nijansama. Ako ipak niste skloni eksperimentisanju, a želite da ispratite ovaj trend odaberite kombinezon ili haljinu od teksasa.

 

 

Da li vam se dopadaju ove kombinacije ili ste ipak pobornik nošenja jednog teksas, odevnog komada?

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
Dana
24.03.2023 20:07

E vala i sada je uzas! Totalno nemastovito i bezlicno!