Nova moda za buduće MLADE: Bidermajeri sa jabukama, čuvarkućom i paprati

Vesti 15.07.2021 10:52 0

Iako mnoge neveste vole da se pridržavaju tredicije i običaja kada su svadbeni detalji u pitanju, neke dame baš požele da ti isti detalji budu što unikatniji, a sve ostalo po "kodeksu".

Nova moda za buduće MLADE: Bidermajeri sa jabukama, čuvarkućom i paprati

Shutterstock

Bela venčanica, buket cveća u rukama buduće mlade i svakako odelo i kravata za mladoženju. Međutim sve češće mladi parovi biraju manje “ozbiljna” venčanja, odnosno čak i ako zadrže nešto od tradicionalnog stila, ipak žele da njihovo venčanje po nečem bude jedinstveno. Ako ste i sami rešili da ovog leta kažete sudbonosno "DA" svom voljenom, a želite da jedan detalj na vašem venčanju bude unikatan, predlažemo vam netradicionalne budermajere.

Ukoliko niste naročit ljubitelj cveća i možda više volite neka ekološka rešenja, svideće vam se predlozi koje smo za vas izdvojili u našoj galeriji. Alternativni bidermajeri napravljeni od eko šik biljka, papira, pa čak i od voća i povrća, izgledaju zaista prelepo i dostojno jednog važnog događaja kakvo je venčanje.

 

Oni deluju pre svega lično, pa tek onda hirovito ali u svakom slučaju nezaboravno. Oni su ti koji će vaše venčanje učiniti magičnim.

 

 

Novogodišnji ukrasi, plodovi poput šišarki i žireva, pričije perje kao što je paunovo, pam pas trava, pa čak i ljute papričice mogu vam poslužiti za izradu jedinstvenih bidermajera. Ovi buketi mogu biti ukrašeni kožom, tkaninom, filcom, perlama ili nekim heklanim detaljima u zavisnosti od stila koji perferirate, piše Weddingomania. Ako imate kolekciju starih broševa od njih takođe možete da stvorite zaista spektakularan bidermajer koji će naglasiti vaše porodično nasilje. Morske školjke i zvezde su takođe opcija za sve one koji žele venčanje u stilu plaže.

 

Svi oni koji planiraju vegansko venčanje mogu kreirati budermajer od jabuka, krušaka ili nekog drugog voća ili povrća po želji. Kaskadni buketi su takođe vrlo lepa opcija i daju vam priliku da pokažete svoju kreativnost. Zavirite u našu galeriju i pronađite svoje nadahnuće.


BIZARNI TREND MEĐU DEVOJKAMA! Koliko daleko treba ići? Modrice po nogama za privlačenje pažnje!
 

BIZARNI TREND MEĐU DEVOJKAMA! Koliko daleko treba ići? Modrice po nogama za privlačenje pažnje!
Komentari (0)
Loading