Ovo su dvojnice slavne Merilin Monro: Neke su potrošile 50.000 evra da budu identične

Vesti 15.02.2023 11:00 0

Čuvena holivudska diva i dalje inspiriše žene širom sveta, pa mnoge i danas, 60 godina nakon njene smrte žele da izgledaju baš kao ona

Ovo su dvojnice slavne Merilin Monro: Neke su potrošile 50.000 evra da budu identične

Shutterstock

Prošlo je mnogo vremena otkako je Merilin Monro preminula - ali plavokosa bomba je i dalje jedno od najprepoznatljivijih lica na svetu. I dalje inspiriše žene širom sveta, a mnoge od njih žele da postignu potpuno identičan izgled.

Serena Smit

Iako Merilin nikada nije imala brazilsko podizanje zadnjice, jedan od njenih najvećih obožavatelja jeste. Zavisnica od hirurgije Serena Smit potrošila je preko 50.000 evra da bi izgledala kao kraljica glamura koja je tragično umrla u 36. Serena iz Toronta u Kanadi operisala je grudi sa 18 godina i od tada nije prestala sa plastičnim operacijama. - Volim da privlačim pažnju i volim da dobijem reakcije, ne shvatam život previše ozbiljno i volim da provociram druge. Smešno mi je. Vozim se unaokolo u svom žarko ružičastom Range Roveru sa spuštenim prozorima, sviram svoju pesmu i puštam poljupce i mašem svim muškarcima. Svi se uvek smeju, mašu ili mi uzvraćaju poljubac. Ponekad čak i zaustave saobraćaj da me bolje vide - kaže ova 24-godišnjakinja i dodaje da joj je operacija 100 odsto podigla samopouzdanje. Oduvek je tvrdila da sve što želi jeste da se oseća udobno i samopouzdano u sopstvenoj koži, a sada je, kaže, na tom putu.

 

 


Jasmina Čizvel

Možda najpoznatiji dvojnik Merilin je Jasmina Čizvel. Ona je je u svojim kasnim 20-im čak kupila vilu u Runjon kanjonu vrednu preko dva miliona evra, u kojoj je živela i sama Merilin. Obožavaoci vole Jasminu jer ima iste plave lokne i zavidnu figuru - i pojavila se u emisijama kako bi razgovarala o poređenjima sa divom. Sada ima ogroman broj sledbenika i živi američki san u Holivudu zbog njene neobične sličnosti sa Merilin. - To je ludo, ne mogu da verujem. Moj prvi video je postao viralan... Društvene mreže su sada postale moj glavni posao - priča o tome kako je postala internet senzacija.

 

 


Bijanka Blekni

Blekni se već šest godina oblači u starinsku odeću iz 1950-ih i stekla je milione obožavalaca. Mamu troje dece iz Vankuvera u Kanadi stranci često traže selfije. Ovu 25-godišnjakinju redovno zaustavljaju gde god da se pojavi.
- Zaustavljaju me kada kupujem ili samo šetam ulicom i volim pozitivne interakcije. Za razliku od svoje ličnosti na društvenim mrežama, lično sam malo stidljiva i društveno nezgodna, ali dajem sve od sebe da se opustim kada pričam ili se slikam sa fanovima - kaže ona. Često dobija poruke na internetu da su je negde videli, ali da su, kako kažu, stidljivi da se pozdrave. - I stariji rado razgovaraju sa mnom - kaže Bjanka, koja veruje da ih izgled podseća na prošlost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca (@pinuppixietm)

 


Suzi Kenedi

Amerikanka, koja živi u Londonu, glumica Suzi Kenedi takođe se pojavljivala u mnogim emisijama poput Britain's Got Talent zbog svoje sličnosti sa Merilin. A nedavno se pojavila na ekranima kritikujući prikaze ikone na ekranima. - Njena smrtna želja je da ona ne bude šala - poručila je obožavaocima.

 

 


Ona tvrdi da su ona, odnosno njeni fanovi, tu da je brane jer diva ne zaslužuje nikakav tretman. - Jedino što mi daje mir je saznanje da svetlost pobeđuje. Tama nikada neće ugasiti svetlost. „Marilinina zvezda će nastaviti da sija dugo nakon što određeni filmovi istrunu u mrak“, kaže ona. Dvojnica Suzi, koja ima 40 godina, još uvek je Merilin model i postavlja reklame za Pepsi, Sitroen i Ginis, prenosi Dejli star.

 

 

 

Komentari (0)
Loading