Ovako izgleda JESEN U NJUJORKU sa mladim glumačkim parom: U glavnim ulogama su Tamara Dragičević i Petar Benčina

Vesti 14.11.2021 18:51 0

Proslavljeni glumački par trenutno boravi u NJujorku, u Americi

Ovako izgleda JESEN U NJUJORKU sa mladim glumačkim parom: U glavnim ulogama su Tamara Dragičević i Petar Benčina

Printscreen/Instagram

 

Glumačka postava popularnog domaćeg filma "Toma" trenutno ima turneju po gradimo Sjedinjenih Američkih Država, gde se premijerno prikazuje ovo ostvarenje i kome priststvuju glavni glumci koji su doneli ovaj film. Sudeći prema fotografijama, glumici se odlično provode obilažeći najveće gradove u Americi.

Prelepe modne kobinacije pronosali su po vodećim Američkim centrima. Jedan od njih je i Čikago.

Ipak, zapao nam je za oko glumački bračni par Dragičevć-Benčina i neverovatne fotografije koje su napravili na ulicama Njujorka. Savršene odevne kombinacije porpuno su uklopili u ovu svetsku metropolu, a na konto njihove ljubavi uporedili smo ih sa holivudskim zvezdama slavnog filma "Jesen u NJujorku".

Petar Benčina odlično je poneo kaput u kamel nijansama ukombinovan sa sivim farmerkama i crnom majicom, dok je glumica Tamara Dragičević još jednom pokazala istančan ukus za modnu. Ona je ponela dugački beli džemper u kombinaciji sa kompletom, suknjom i prslukom od karo buklea koji je apsolutni hit ove sezone. 

Pogledajte kako su Tamara Dragičević i Petar Benčina, osim na crvenom tepihu na premijerama, zablistali i na ulicama NJujorka.

Komentari (0)
Loading