"Izgleda kao da su je deca oblačila": Selma Hajek u još jednom modnom promašaju, džaba joj sve pare SVETA, kada je i dalje KRALJICA NEUKUSA

Vesti 20.02.2023 10:10 0

Mišljenja su uglavnom podeljena, ali su najčešći komentari da je stajling "kul", ali da ona u njemu izgleda očajno

"Izgleda kao da su je deca oblačila": Selma Hajek u još jednom modnom promašaju, džaba joj sve pare SVETA, kada je i dalje KRALJICA NEUKUSA

Profimedia

 

Ranije modne kombinacije koje je Selma nosila, bile su prilično upečatljive. Ruku na srce, retki su momenti kad ja ona umela da izdominira u svojoj modnoj kombinaciji. 

Najčešće su to bili promašaji, pa su joj često upućivali kritike "imaš pare a ne znaš da se obučeš", "hitno menjaj taj staling", "džaba novac kad si bez ukusa" itd.

U galeriji pogledajte najgore kombinacije Selme Hajek

Na dodeli Brit nagrada u Londonu, Salma se pojavila u haljini koju potpisuje modna kuća Alexander McQueen, a u pitanju je nesvakidašnji model koji definitivno privlači pažnju.

 

 

Gornji deo njene kombinacije uopšte nije sporan. Crni korset pirpijen uz telo čak i ističe njene atribute i deluje moćno. Donji deo kombinacije je problematičan.

U prvi mah se stiče utisak da je iskoristila kožnu jaknu koju je smao non-šalantno zavezala oko struka. 

 

 

Salma je uz to ponela čizme na pertlanje, s visokim platformama i potpeticama, a sve je zaokružila mrežastim čarapama.
Kako pišu svetski mediji, za njen izgled zaslužna je stilistkinja Kejt Vilijams, koja je odlučila da Salma zaokruži svoj stajling belom ogrlicom sa čvorom, prelomljenim loknama i smokey eyes efektom.

Komentari (0)
Loading