Ukoliko koristite metalni UVIJAČ ZA TREPAVICE odmah PRESTANITE - to što izgleda lepo NE ZNAČI i da je zdravo!

Najžena Vesti 28.12.2021 21:34 0

Umesto metalnog uvijača koji trepavice uvija pritiskom, povećanje volumena i podizanje kozmetičarka preporučuje grejani uvijač koji ih uvija uz pomoć topline

Ukoliko koristite metalni UVIJAČ ZA TREPAVICE odmah PRESTANITE - to što izgleda lepo NE ZNAČI i da je zdravo!

Printscreen/TikTok

Zadnjih je nekoliko godina vrlo popularno imati duge i guste trepavice, a kako ih žene ne bi morale svakodnevno mazati, mnogi saloni su se specijalizovali za izvođenje tretmana ugradnje umetnih trepavica, odnosno ekstenzija.

Nedavno je zato jedna kozmetičarka u svom viralnom TikTok videu žene koje se ne mogu zamisliti bez umetnih trepavica upozorila da ih ne tretiraju s uvijačem: iako će, kaže, uvijač lepo podići veštačke dlačice, uništitiće i skratiti vaše trepavice...

- Dok sam klijentkinji uređivala veštačke trepavice, primietila sam da njene prirodne izgledaju kraće nego pre, kao da ih je odrezala - rekla je kozmetičarka i vlasnica jednosg salona lepote u Londonu.

- Ovako uvek izgledaju trepavice kad se na njima koristi uvijač - objasnila je kozmetičarka, jer ih doslovno, kaže, lomi. Umesto metalnog uvijača koji trepavice uvija pritiskom, ona za povećanje volumena i podizanje preporučuje grejani uvijač koji ih uvija uz pomoć topline.

- Već sam dvaput zbog uvijača izgubila sve trepavice - napisala je jedna korisnica, no mnoge Tiktokerke tvrde da je ta spravica bezopasna, ali samo ako se pravilno koristi.

- Godinama koristim uvijače za trepavice, to se događa samo ako koristite jako loš ili ga pogrešno upotrebljavate - podelila je jedna devojka u komentarima, prenosi The Sun.

Anketa

Da li ste nekada koristile metalni uvijač za trepavice?

 

BIZARNI TREND MEĐU DEVOJKAMA! Koliko daleko treba ići? Modrice po nogama za privlačenje pažnje!

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading