Trik koji je za JEDAN dan postao viralan na mrežama: Savršeno iscrtane USNE do ovog momenta nije bilo lako izvesti

Vesti 22.02.2023 12:40 0

Ponekad u brzini nanesemo mat ruž toliko nepravilno da je teže da se skine sa usana nego da se nanese

Trik koji je za JEDAN dan postao viralan na mrežama: Savršeno iscrtane USNE do ovog momenta nije bilo lako izvesti

Printscreen/TikTok

Olovku za usne nije baš jednostavno naneti, iako često izgleda lagano. Devojka sa Tik Toka je pokazala kako to ona radi, pa njen karmin izgleda kao da je profesionalni šminker našminkao.

Efekat profesionalne šminke se ne dobija brzo i lagano. Potrebno je da se prođe određeni proces kako bismo dobili savršen izgled.

Na TikToku smo pronašli tri koji sprečava pojavu razmazanih i loše nanesenih karmina. U pitanju je savet koji nas uči da nanesemo olovku za usne poput profesionalnih šminkera.

Ovaj trik je najviše popularan zbog toga što pruža dugotrajnost karmina satima.

Za dugotrajnost karmina na usnama koristi se puder za setovanje. On pomaže da se apsorbuje višak sjaja i na taj način stvara glatko, suvo platno za koje se proizvodi poput olovke za usne i karmina lako lepe. Tako dobijamo veliki intenzitet i dugotrajnost boje.

 

 

Kako izvesti ovaj TikTok trend za usne?

Ova tehnika pomaže da se izbegne razmazivanje ruža van rubova usana.

Trend za usne se izvodi tako što se une hidriraju kako ne bi bilo ljuspica ili ispucale kože na usnama. Za to je potrebno da se koriste preparati kojim se standardno hidriraju usne, kao što su balzami i melemi. 

Puder nanesite četkicom na ivice usana, a onda skinite višak proizvoda. Puder bi trebao biti u što neutralnijoj nijansi, kako bi se zadržala prirodna boja usana.

Nakon što nanesete puder, pređite na nanošenje olovke za usne. Obojite ivice usana olovokom, a zatim na unutrašnjost usana nanestie mat ili svetlucavi karmin. Ukoliko koristite mar ruž za usne, i njega možete setovati prozirnim puderom. Međutim, ukoliko je vaš izbor svetlucavi ruž ili sjaj, nemojte stavljati puder preko jer možete izgubiti sjaj.

 

Komentari (0)
Loading