Vaše GRUDI će istaći ovaj model: VELIKE greške koje pravimo prolikom kupovine DŽEMPERA

Vesti 18.11.2021 10:12 0

Kupovina džempera - šta je tu tako teško? Mi biramo šta nam se sviđa i sve bi trebalo da bude u redu, zar ne? Nažalost, ispostavilo se da prilikom kupovine pravimo nekoliko grešaka, koje, iako izgledaju male, mogu doneti više štete nego koristi

Vaše GRUDI će istaći ovaj model: VELIKE greške koje pravimo prolikom kupovine DŽEMPERA

Shutterstock

Pri izboru džempera često obraćamo pažnju samo na modernu boju ili kroj. Nažalost, to nije sve. Često posle prvog pranja džemper izgleda kao da je proveo najmanje deceniju kod nas, a posle izlaska iz prodavnice, isprobavanja džempera kod kuće, izgledamo potpuno drugačije nego pred ogledalom u prodavnici. Zbog čega je to tako? Počnimo od početka.

Koji stil džempera treba da izaberete?

Ove sezone kornjače su izuzetno moderne , pa bez razmišljanja posegnete za nekom od njih u svom omiljenom lancu prodavnica? Iako je nesumnjivo jedan od najtoplijih i najsvestranijih stilova, nije savršen za žene svih oblika. Nemojte nas pogrešno shvatiti, možete da nosite džempere bez obzira na naš savet, ali ono što vredi zapamtiti je da džemperi ne stoje baš dobro na ženama sa velikim grudima. Šta uraditi? Džemper sa klasičnim izrezom ili V-izrezom - ovaj će najbolje naglasiti naše obline.

To nije sve. Žene koje imaju uska ramena i male grudi koje su u suprotnosti sa širokim bokovima treba da posegnu za džemperima koji se završavaju u visini kukova - ne dalje. 

Žene čija figura podseća na peščani sat (da, ima i takvih srećnica!) mogu da se odluče za malo uže džempere, pa samim tim i od tanjih materijala. Razmislite da li zaista želite da izaberete debeo džemper. Biće vam udobno u njemu, ali možete potpuno nestati u njemu!

Ako vaša silueta podseća na jabuku, što znači da se svi višak kilograma nakupljaju oko stomaka, onda ćete se najbolje naći u svetu džempera. Ne kažemo da morate da se krijete u odeći koja je nekoliko prevelika, ali pazite da džemper ne bude preuski i da ne završava previsoko. Kardigani i dugi krojevi? Oni su vaši saveznici!

 

Komentari (0)
Loading