Helanke, neon tašna i PATIKE? Ovo su NAJTRAŽENIJI modni KOMADI

Vesti 15.07.2021 15:49 0

The Lyst predstavlja specijalizovanu platformu koja se isključivo bavi trendovima u modnoj industriji iz ugla kupaca; koji komadi su najtraženiji? Za šta uvek vredi izdvojiti novac? Koji brendovi se nalaze na vrhu potražnje?

Helanke, neon tašna i PATIKE? Ovo su NAJTRAŽENIJI modni KOMADI

Instagram/Attico

Rezultati su krajnje impresivni i potpuno drugačiji u odnosu na 2020. što je i sasvim logično s obzirom na to da je prethodna godina ostala u senci pandemije. U ovom periodu 2021. potražnja za naočarima za sunce porasla je za čak 198 odsto, za haljinama 371 odsto, a kako se veći deo populacija ove godine ipak odvažio na letovanje primećen je i znatni porast potražnje za kupaćim kostimima u odnosu na prethodnu godinu.

Gucci je zadržao svoj tron lidera i najtraženijeg modnog brenda i ove godine (četvrti kvartal uzastopno), a Prada, Dior i Luj Viton popeli su se koju lestvicu više u ovom periodu. Kompanija Nike zauzima prilično visoku poziciju i ovoj branši, a upravo su bele patike linije "Air force 1" na prvom mestu po potražnji svih modnih komada uopšte.

Znamo koliko influenseri i poznate ličnosti učestvuju u kreiranju trendova, pa tako nije iznenađujuć podatak da je znatno porasla prodaja Atiko zebrastog bikinija, nakon što su ga nosile Dua Lipa i Hejli Biber. 

Društvene mreže takođe su zaslužne za  veliku potražnju određenih komada, pa je tako kolaboracija ostvarena između Balenciage i Kroksica donela ogroman uspeh i nakon kampanje koja je postala viralna u junu potražnja za obućom od gume porasla je za 214 odsto.

Predstavljamo vam i listu top 10 najtraženijih modnih komada:

1. NIKE AIR FORCE ONE

 

 

 

2. BOTTEGA VENETA JODIE MINI TAŠNA

 

 

3. JACQUEMUS LE BOB ARTICHAUT ŠEŠIR

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melina (@meljxlie)

 

4. PRADA DENIM TOP

 


 

 

5.  MARINE SERRE HELANKE

 

 

6. ATTICO ZEBRA BIKINI

 


 

 

7. GUCCI GUMENE SANDALE

 

 

8.  VERSACE TRESOR DE LA MER

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dioskouros (@dioscouros)

 

9. MUGLER TRANSPARENTNI BODI

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @saweetie

 

10. RODARTE CVETNA HALJINA

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RODARTE (@rodarte)

 

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading