Ovo morate da ZNATE: Koj donji veš izabrati ispod USKE haljine, a da se ne OCRTAVA?

Vesti 21.11.2021 10:42 0

Uklopljene haljine sa tašnicom može izgledati zaista impresivno - pod uslovom da ih kombinujemo sa pravim donjim vešom

Ovo morate da ZNATE: Koj donji veš izabrati ispod USKE haljine, a da se ne OCRTAVA?

Shutterstock

Ne govorimo samo o elegantnoj torbici ili sjajnim visokim potpeticama, već i o dobro odabranom donjem vešu. Tange, duboke gaćice ili hulahopke za mršavljenje? Koje donje rublje odabrati za usku haljinu? Savetujemo vam!

Predstavljamo i aktuelni hit i potpuni novitet - samolepljive gaćice savršene odevne kombinacije.

Kada se spremamo za večernji izlazak ili posebnu priliku, najveću pažnju posvećujemo odabiru pravog autfita . Svakodnevno pretražujemo internet ponude, satima gledamo razne ponude, tražimo promocije i inspirisani smo kreacijama poznatih ličnosti. Kada pronađemo haljinu iz snova, tražimo dodatke. Tašna, cipele, nakit, hulahopke, kaput - sve mora da se uklopi zajedno. Donji veš biramo poslednji - a ovo je ogromna greška!

Loše odabrano donje rublje može potpuno pokvariti naš zamršeno kreiran izgled u roku od nekoliko sekundi. Pogotovo kada smo se odlučili za izuzetno uklopljenu ili čak usku odeću. Vidljivi šavovi gaćica, blago izbočeni stomak ili providan materijal haljine mogu nam oduzeti udobnost i samopouzdanje i naterati nas da celo veče provedemo u usavršavanju outfita. Kako to izbeći? Znamo nekoliko trikova! Proverite koje donje rublje izabrati ispod haljine uklopljenog kroja ili jakih krojeva?

Donji veš koji će postati gotovo nevidljiv ispod uske haljine su pre svega modelske gaćice . Savršeno je rešenje za večernje izlaske - ova vrsta gaćica čvrsto prijanja uz telo, zahvaljujući čemu se njihovi šavovi ne vide. 

Koje donje rublje izabrati ispod haljine sa prorezima?

Ovo morate da ZNATE: Koj donji veš izabrati ispod USKE haljine, a da se ne OCRTAVA?

Printscreen/Amazon

 

Ako je vaš večernji autfit ukrašen jakim prorezima oko kukova, možete posegnuti za specijalnim samolepljivim gaćicama. Samolepljive tange gaćice su prekrivene silikonskim lepkom koji je bezbedni za kožu, tako da ne moraju da budu poduprte materijalom koji okružuje kukove. Ova vrsta donjeg veša je savršena za pripijene haljine - gaćice su laserski rezane, tako da nema mogućnosti da budu vidljive.

Koje donje rublje izabrati ispod bele i providne odeće?

Bešavne gaćice najbolje će funkcionisati ispod belih haljina ili kreacija od tankog, providnog materijala . Sve što treba da uradimo je da nabavimo laserski isečen model u boji kože ili bele boje. Možemo koristiti i samolepljive gaćice ili bodi za oblikovanje u boji haljine. Vredi zapamtiti da naše donje rublje treba da bude glatko i ujednačeno, bez vezica, šara ili drugih ukrasa.

Prilikom kupovine bešavnih, laserski isečenih gaćica, vredi posegnuti za modelom od prirodnih materijala. Ovde će najbolje raditi saten, svila ili pamuk – donji veš napravljen od njih omogućiće koži da diše, zahvaljujući čemu ćemo izbeći neprijatne ogrebotine ili iritacije.

Komentari (0)
Loading