Ovakvu jaknu NE BACAJTE, odložite je u ormar za sledeću zimu: Blejk Lajvli nosi komad koji Srpkinje obožavaju

Vesti 19.03.2023 20:40 0

Tedi kaputi su poslednih nekoliko godina veoma popularni, ali ih ne odlažite ni ove godine

Ovakvu jaknu NE BACAJTE, odložite je u ormar za sledeću zimu: Blejk Lajvli nosi komad koji Srpkinje obožavaju

Profimedia

Uskoro ćemo morati da pozdravimo ovu sezonu, ali ne i ovu jaknu koja će sigurno ostati aktuelna i popularna i naredne zime. Iako je zima vreme hladnoće i sivila, ova jakna će uneti svetlost i toplinu u vaš ormar, a to je upravo ono što nam je potrebno u ovim danima.

Blejk Lajvli, majka četvoro dece i jedna od najvećih holivudskih zvezda, uvek pronalazi način da udobnost i stil uklopi u jednu celinu. Nakon svog četvrtog porođaja, glumica se okrenula ležernijim i opuštenijim kombinacijama, što joj i priliči u ovom životnom periodu.

Nedavno je Blejk prošetala ulicama Njujorka, pokušavajući da se sakrije od paparaca, ali kao i uvek, nije uspela da prođe neprimećeno. Uprkos tome, pojavila se u jednoj savršenoj kombinaciji koja je bila idealna za hladnoću koja vlada ovih dana.

Blejk Lajvli je bez sumnje jedna od najbolje odevenih žena na svetskoj javnoj sceni, i u svakoj situaciji izgleda besprekorno. U ovoj šetnji je obukla široku, tedi jaknu koja je popularna kod nas, i koja je savršena za ovaj period godine. Ova jakna će vam pružiti toplinu i zaštitu u hladnim danima, dok ćete u isto vreme biti u trendu i stilski osvešćeni.

Komentari (0)
Loading