POTPUNO PRIRODNO Hilda (17) OTKRILA metodu uklanjanja AKNI sa samo DVA sastojka iz vašeg doma

Vesti 22.11.2021 15:15 0

Želite da se oslobodite akni jednom zauvek? Mlada Amerikanka je to uradila jednom potpuno prirodnom metodom, a rezultati su neverovatni

alergija

Shutterstock

 

Mnogi brendovi nude kozmetiku protiv akni, ali se nije pojavio ni jedan čudesni proizvod koji bi mogao da pobedi ovo oboljenje kože kod odraslih i adolescenata. Hilda Paz Robles se zasitila skupe drogerijske kozmetike koja nije delovala. Zato se okrenula bakinim metodama. Devojčica kojoj je 17. godina testirala je 100 odsto prirodni lek za akne.

A svima je na dohvat ruke. Devojka koristi samo zeleni čaj i med. Dva sastojka koja obično imamo u kuhinji su lako dostupna i nisu baš skupa. Hilda pije zeleni čaj sa nekoliko kašičica meda tri puta nedeljno. Pored toga, koristi prirodnu masku, čiji je recept sama razvila. Jednostavno je - samo otvori kesicu zelenog čaja i pomeša sadržaj sa medom i nanese pastu na kožu najmanje 30 minuta.

Ova metoda može izgledati neverovatno, ali kombinacija zelenog čaja i meda može biti dobra za vašu kožu. Prvi sastojak je prepun antioksidansa i zaštitnih molekula za lečenje kože. Konačno, med ubija bakterije i smanjuje upalu i crvenilo. Vredi pokušati.

Komentari (0)
Loading