Pisalo se da nosi samo VELIKE torbe, ali je to čista LAŽ: Megan Mark pokazala tašnu koji će biti HIT proleća u Srbiji

Vesti 22.03.2023 13:00 0

Stil Megan Markl je u centru komentara brojnih stilista. Lepa vojvotkinja savršeno balansira između kežual stajlinga i bezvremenske elegancije, te se sa pravom smatra ikonom stila.

Pisalo se da nosi samo VELIKE torbe, ali je to čista LAŽ: Megan Mark pokazala tašnu koji će biti HIT proleća u Srbiji

EPA

Sti Megan Marl je meta komentara brojnih stilista. Vojvotkinja od Saseksa u svojim svakodnevnim izdanjima voli kežual stil, dok je na svečanostima uvek besprekorno sređena. Posebnu pažnju privlače njeni asesoari, a veliki je ljubitelj torbi. 

U zavisnosti od prilike Megan nosi velike, funkcionalne torbe kojima je viđamo u svakodnevnim izdanjima, ali veliku pažnju privlači svojim elegantnim izdanjima kad su modni stručnjaci oduševljeni njenim izborima malih, elegantnih torbi. 

 

 

Čuvena stilistkinja Rošel Vajt kad je komentarisala njen stil kako nepogrešivo bira velike funkcionalne torbe koje svaka žena u današnjem užurbanom načinu života nosi upravo jer u njih može da stane sve šta joj je potrebno. 

Ali sa druge strane Megan je oduševljavala sa izborom malih, elegantnih dizajnerskih torbica koje samo dodatno govore o sofisticiranom stilu koji neguje godinama. Vojvotkinja od Saseksa uvek dobija dobre ocene stilista kad se pojavljuje na javnim događajima upravo jer zna da je elegancija vanvremenska. 

Kada su u pitanju male torbe, Megan ih iznosi kraljevski. Od pre nekoliko godina u modu su se vratile male torbe, koje će biti aktuelne i u proleće 2023. godine. 

Izaberite na vreme jednu za sebe!

 

Komentari (0)
Loading