Ovo je plan ISHRANE Sofije Vergare: Brzo topi kilograme, a nećete izgubiti obline

Vesti 26.03.2023 22:00 0

Na lepoti i seksepilu holivudske glumice Sofije Vergare malo ko može ostati ravnodušan

Ovo je plan ISHRANE Sofije Vergare: Brzo topi kilograme, a nećete izgubiti obline

Printscreen/Instagram

Latino zavodnica "zatrpana" je lajkovima i pohvalama, a mnogi su saglasni u oceni da i danas izgleda identično, iako je prošlo gotovo 30 godina!

"Najlepša si žena. I dalje tako izgledaš, možda čak i bolje", "Kakva kraljica", "Ti ne stariš", "Kada bi svi starili kao ti", "Uopšte se nisi promenila", samo su neki od komentara.

Kako joj polazi za rukom da izgleda isto kao i pre 3 decenije?

Iako i genetika ima svog udela, činjenica je da svoj mladolik izgled i zategnuto, vitko telo duguje proverenom receptu. Sofija je neko ko voli da uživa u slatkišima, ali i u gurmanlucima, ali i te kako zna kako da se svega toga reši na pravi način.

Na prvom mestu - kombinuje vežbe snage i kardio

Kada je u pitanju kardio, najčešće koristi uže ili vozi bicikl, a kada su u pitanju vežbe snage, tu su sklekovi, vežbanje sa tegovima i slično.

Na drugom mestu - kolumbijska dijeta

Osnovno pravilo je da ovakav tip dijete ima 5 obroka dnevno, a napravljena je tako da se masti gube sa ciljanih delova, bez da izgubite obline.

Plan ishrane:

Doručak- smuti od svežeg voća i povrća bez imalo masnoća.

Međuobrok - sušeno voće ili mlečni napitak.

Ručak - testenina ili pirinač s umakom koji ne sadrži masnoću.

Međuobrok - sveže voće ili ovsena kaša s čašom sveže ceđenog soka.

Večera - sastoji se uglavnom od proteina iz mesa ili ribe s ugljenim hidratima niskog glikemijskog indeksa poput zelene salate.

Bitno je reći i da Sofija pije dosta vode, jer veruje da voda doprinosi redukciji masnog tkiva. Pored toga, izbacila je u potpunosti brzu hranu i grickalice, iako voli da sebe časti, kako kaže, sladoledom ili kolačima.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading