Izbacite VIŠAK soli iz organizma za samo TRI dana: Prirodni RUSKI recept od LOVORA za bol u KOSTIMA

Vesti 24.11.2021 10:07 0

Genadij Petrovič Malahov je ruski stručnjak narodne medicine, smatra da zbog nakupljenih kalcifikata soli koje naše telo nije izbacilo nas bole zglobovi, kako to da rešimo?

Izbacite VIŠAK soli iz organizma za samo TRI dana: Prirodni RUSKI recept od LOVORA za bol u KOSTIMA

Shutterstock

On tvrdi da trebamo da izbacimo višak soli iz organizma, a recept za to je veoma jednostavan. 

Trebalo sprovesiti, po mogućstvu, nakon čišćenja debelog creva (vodom i soli ili uobičajenim klistirom). Svakako, efekta ima i bez toga.

Uveče prokuvajte 3 dl vode i staviti 5 g lovorovog lista i to sve kuvati 5 minuta, zatim skloniti sa šporeta i ostaviti da odstoji celu noć.

Sutradan procediti i piti - po malo, u malim gutljajima tokom celog dana. Nikako ne ispiti ceo rastvor odjednom, jer može izazvati komplikacije i krvarenje.

Pametan TRIK za sve DOMAĆICE: Stavite LOVOROV list u mašinu za veš, efekat će vas očarati

Tri noći zaredom praviti rastvor od lovora i piti tri dana. Posle pauze od sedam dana terapije se može ponoviti.

Za hronične bolesti zglobova i kostiju rastvor piti pet dana.

Tokom sporovođenja terapije sa lovorom, nemojte se uplašiti ako primetite da vam je mokraća crvena i da često mokrite. To je uobičajeno, budući da soli u organizmu počinju intenzivno da se rastvaraju i tako nadražuju mokraćnu bešiku.

Osle dve nedelje, prestaće da vas bole zglobovi i kosti i videćete da je ceo koštani sistem postao pokretljiviji. To znači da je lečenje lovorom uspelo. Ako osećate i dalje bolove - ponovite terapiju.

Komentari (0)
Loading