Donedavno je važio za KIČ, danas je ponovo u MODI: Vrući trend OSAMDESETIH se vratio, ovako se šminkala i princeza Dajana!

Vesti 25.11.2021 19:10 0

Zanimljivo, ovu šminku je volela i sama princeza Dajana kasnih 1980. Da li želite da se našminkate kao ona? Pripremite svoj plavi ajlajner i krenite!

Donedavno je važio za KIČ, danas je ponovo u MODI: Vrući trend OSAMDESETIH se vratio, ovako se šminkala i princeza Dajana!

Tanjug/Ap

Do sada je plava šminka dominirala uglavnom na fensi žurkama, gde je tema bila kič, ali vreme je da se izvinite nijansama plave.

Ako imate plave oči, više bi trebalo da posegnete za ovim bojama, jer će savršeno istaći vašu boju. To se jasno vidi na primeru Lejdi Dajane, koja je obožavala takvu šminku. Nažalost, morala je vrlo brzo da odustane od toga.

Kako naneti šminku princeze Dajane?

Šminkerka princeze Dajane otkrio je u intervjuu koji je dala 2017. godine da supruga princa Čarlsa u početku nije mogla da zamisli da će njenoj kozmetičkoj torbici nedostajati plavi ajlajner. Ovaj jednostavan trik učinio je njen pogled dubljim.

Meri Grinvel ju je, međutim, pozvala da promeni stil. Šminkerka je ubedila Dajanu da plavi ajlajner nije dovoljno suptilan za nekoga ko pripada kraljevskoj porodici. Grinvel je odlučila da će bež i braon savršeno ići uz ženu princa Čarlsa.

Dajana nije osećala potrebu da se pokazuje javnosti, pa je pokušala da izabere suptilnu šminku koja odgovara toj prilici.

Moda za šminku plavih očiju

Kao što smo već spomenuli, plava je ponovo u modi. Takvu originalnu šminku za oči volele su poznate zvezde, kao što su Dua Lipa, Sophie Turner ili Priianka Chopra (privatno prijateljica Meghan Markle).

Hoćete li se i vi odlučiti za ovu boju?

Komentari (0)
Loading