"Ljudi, ovo je ODVRATNO!": Pojavila se muške BALETANKE zbog kojih jači pol "povraća", a cena je BEZOBRAZNO velika

Vesti 17.04.2023 18:30 0

Torbu "krmaču" smo im oprostili, ali muškarci neće baletanke za njih

"Ljudi, ovo je ODVRATNO!": Pojavila se muške BALETANKE zbog kojih jači pol "povraća", a cena je BEZOBRAZNO velika

printscreen/Tviter

 

Modna kuća Balensijaga, poznata po svom avanturističkom i inovativnom pristupu modi, nedavno je predstavila novi model obuće za muškarce koji je izazvao ogromnu pažnju na društvenim mrežama. Radi se o neobičnom i hrabrom potezu Balensijage - lansiranju baletanki za muškarce.

 

 

Ovaj model obuće predstavlja hrabar iskorak ka ravnopravnosti polova i nudi muškarcima novi izbor u svetu mode. Međutim, reakcije na društvenim mrežama su bile pomešane. Dok su neki pohvalili inovativnost i hrabrost Balensijage, drugi su bili šokirani ovakvim potezom i tvrdili da baletanke ne pripadaju muškom svetu.

 

 

Ipak, Balensijaga je uvek bila poznata po svom avanturističkom pristupu modi i osvajanju novih granica. Njihovi dizajni su često neobični i nesvakidašnji, što privlači pažnju modnih sladokusaca širom sveta. I ovaj novi model obuće za muškarce nije izuzetak.

 

 

U svakom slučaju, ova hrabra modna kuća je pokazala da ne boji da se upusti u neistražene vode i donese novi, originalni pristup muškoj modi. Baletanke za muškarce su samo jedan u nizu neobičnih poteza koji Balensijaga izdvajaju od drugih modnih kuća i čine je jedinstvenom.

- E sad me blam jer sam muško.

- Ova obuća je i ženama bila odvratna.

- Mogao je barem noge da obrije.

- Ne bih ovo nikada obuo - ovo su neki od komentara muškaraca

Možda ste pomislili da se tako "samo zovu", ali da izgledaju makar približno uobičajenoj muškoj obući. Naprotiv, razlika između ženskih i muških baletanki gotovo i da ne postoji. Novi model nazvan je "Leopold" i može da se pronađe na zvaničnoj stranici poznatog brenda. Dolazi u tri boje - tirkiznoj, crnoj i svetloj nijansi bež boje, a cena je 925 dolara, što je nešto više od 830 evra!

Komentari (0)
Loading