Udala se Sofija Riči: Izbor venčnice je san snova, Šanel kreacija, šivena po meri, jedan detalj je čini BAJKOVITOM

Vesti 23.04.2023 21:00 0

Sofija Riči, poznata modelka i influenserka, udala se za muzičkog direktora Eliota Grejndža u subotu na francuskoj rivijeri

Sofija Riči

Printscreen/Instagram

 

 

 

 

Za ovaj poseban dan, Sofija je odabrala venčanicu brenda Chanel, koja je bila šivena po meri.

Lepa 24-godišnjakinja je zablistala u venčanici boje slonovače, koja je inspirisana jesenjom kolekcijom ovog francuskog brenda za 2023. godinu. Haljina je klasičnog kroja, ali sa modernim i atraktivnim elementima. Venčanica prati liniju tela, a zatim se lagano širi od kolena nadole, ima visoki okovratnik i otkriva ramena, dok se na kraju krasi poduži šlep.

Sofi

Profimedia

 

Sofijina venčanica je bila potpuno prekrivena svetlucavim šljokicama, koje su dodale sjaj i glamur celoj kombinaciji. Kao dodatak, Sofija je nosila jednostavan prozirni veo, prekrasne bisernu minđuše i mali, ali efektan bidermajer.

 

 

Sofija je do oltara stigla sa svojim ocem, legendarnim pevačem Lajonelom Ričijem, koji ju je sa osmehom ispratio u ruke Eliota. Venčanje je održano u luksuznom hotelu Cap-Eden-Roc, a sve je bilo upriličeno po najvišim standardima.

 

 

Sofija i Eliot su već dugo u vezi, a sada su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom. Slike sa venčanja oduševile su fanove širom sveta, a mnogi su hvalili Sofijin izbor venčanice i njen elegantan izgled.

Ovo je bio jedan od najvažnijih dana u životu mladog para, a venčanje je bilo nezaboravno i glamurozno kao i sama Sofija.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading