Devojku iz Bosne porede sa Viktorijom Bekam: Influenserka i žena fudbalera nosi torbe koje koštaju čitavo bogastvo!

Vesti 30.04.2023 19:00 2

Za Lejlu Hajrović kažu da je bosanska Viktorija Bekam, a ova žena poseduje pravo bogatstvo kada je reč o modnim komadima.

Devojku iz Bosne porede sa Viktorijom Bekam: Influenserka i žena fudbalera nosi torbe koje koštaju čitavo bogastvo!

Printscreen/Instagram

Lejla Hajrović influenserka i supruga bosanskog fudbalera Izeta Hajrovića, privlači pažnju medija u regionu svojim luksuznim načinom života.

Lejla i Izet, koje regionalni mediji nazivaju "bosanskim Bekamovima", vole da troše novac na skupu garderobu, hotele i restorane. Lejline objave često privlače veliku pažnju. Ona je veliki ljubitelj mode, prati trendove i gotovo da ne postoji najnoviji model skupocene tašnice ili pari cipela koje ona ne poseduje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEYLA (@leylahajrovic)

 

Jednom prilikom je otkrila da je prvu brendiranu torbu dobila sa samo 13 godina.

- Moja prva markirana torbica bila je s potpisom brenda Luj Viton. Dobila sam je pre 16 godina, napisala je Lejla jednom prilikom, a nedavno je otkrila i kako zarađuje. Ona je priznala da prvo što uradi kad ujutru otvori oči je pomisao na posao.

- Prvo kad otvorim oči uzmem telefon (loša navika, znam) i proverim svoje tržište deonica i kriptovaluta. Većina mojih ulaganja su dugoročna i konstantno ih proveravam, ali ima nekih deonica kojima trgujem svakodnevno i stalno mi je oko na njima. Neka vaš novac radi za vas, devojke, otkrila je na Instagramu nedavno popularna Bosanka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEYLA (@leylahajrovic)

 

Zahvaljujući tome, kako kaže, može da priušti sebi luksuz. Jednom prilikom ona se pohvalila kako je postala vlasnica čuvene Birkin torbe čija se cena kreće od 9 pa sve do 150 hiljada dolara, u zavisnosti od boje, modela i još mnogo toga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEYLA (@leylahajrovic)

 

Lejla je često bila na meti komentara da lagodan život duguje svom suprugu. Ona je odlučila da u intervjuu napomene kako joj je sve pre braka i te kako bilo priušteno.

- Ko Izeta i mene privatno poznaje, vrlo dobro zna kakva je situacija bila i kad smo se upoznali. Meni su roditelji sve omogućili, od privatne škole pa nadalje.

 

 

Smešno mi je kad čitam da je mene neko pokupio sa ulice iz Bosne, kada je situacija malo drugačija.

Oboje smo rođeni u Cirihu, kad smo se upoznali, ja sam zarađivala više nego Izet. I danas imam svoj biznis, zarađujem svoj novac.

Meni je to još lepše jer smo zajedno sve stvorili, ispričala je Lejla i svima stavila do znanja da je bogata od rođenja.

Pored toga ona je dodala da bira koga će kao reklamirati.

Kako ona navodi, kada bi htela, mogla bi da zarađuje i više jer se u tome vrti ozbiljan novac, ali poznata je po tome da vrlo malo reklamira i to samo one stvari koje je zanimaju. Obožava modu i brendove, a njene kombinacije su često inspiracija mnogim damama.

Pojasnila je i da je recept za uspešan brak kompromis, kojeg bi trebalo biti u svim vezama.

 

 

 

- Izet i ja smo dugo zajedno i sve smo zajedno odlučivali. To je ključ, treba se naći kompromis i imati obzira prema drugoj osobi. Mi uvek zajedno odlučujemo, pojasnila je Lejla za "Dnevni avaz".

Komentari (2)
Loading
Jeca
30.04.2023 19:34

Ima stila definitivno

Angel
01.05.2023 00:06

Leyla je divna devojka. Fina, kulturna i zanimljiva.