Najlepša Indijka je ZAPALILA Kan: Nežnoroze haljina, sa dubokim izrezom je otkrila njene savršeno izvajane noge!

Vesti 17.05.2023 20:30 1

Na otvaranju 76. izdanja festivala u Kanu jedna od najzapaženijih zvanica bila je indijska glumica i manekenka Eša Gupta. Ovaj prestižni događaj tradicionalno okuplja neke od najuticajnijih javnih ličnosti u Evropi, ali i svetu. Eša je Kanski festival pametno iskoristila i pokazala se u najbolje svetlu.

Najlepša Indijka je ZAPALILA Kan: Nežnoroze haljina, sa dubokim izrezom je otkrila njene savršeno izvajane noge!

Profimedia

Eša je izabrala kreaciju sa potpisom libanskog dizajnera Nikolasa Žebrana koji je poznat po visokoj modi, a reč je o haljini od nežnoroze, poluprozirnog organdina sa dugačkim, zvonastim rukavima i visokom kragnom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esha Gupta (@egupta)

 

Ovu efektnu toaletu sa jedne strane dekoltea krasi minijaturna "skulptura" od belih, trodimenzionalnih cvetova koja je svakako doprinelo glamuru i lepoti same kreacije. Inače, posebno izazovan detalj bio je i preduboki šlic koji je dao senzualan pečat izdanju, ali je 37-godišnjoj Indijki napravio i problemčić - u jednom trenutku prilikom hoda otkrio je previše, odnosno pokazala je delić kože u zoni međunožja.

Eša je izdanje zaokružila jednostavnim belim sandalama sa visokim potpeticama i platformom, te dijamantskim, viećim minđušama. Nismo mogli da ne primetimo ni njeno izrazito lepo lice, koje ju je zapravo i proslavilo; naime, ona je 2007. bila druga pratilja na izboru za mis Indije. U kasnijim godinama ostvarila je zavidnu karijeru u Bolivudu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esha Gupta (@egupta_lovers)

 

Komentari (1)
Loading
Vesna
21.05.2023 01:15

Bademantil .Ruze su interesantne , sve ostalo degutantno.