Model FARMERICA kojim su opčinjene SVE žene u Srbiji: Nose ih Ana Ivanović, Nataša Bekvalac i Jelena Đoković, a toliko su MOĆNE da će se svi za vama OKRETATI

Vesti 08.03.2023 08:35 0

Zaboravite na uske farmerke, ove sezone akcenat je na ležernijim, širim modelima, a jedan se posebno izdvojio u odnosu na sve druge. Butici su preplavljeni modelom sa zvonastim nogavicama, a čini nam se da nema devojke koja već nije nabavila ovakve farmerke

Model FARMERICA kojim su opčinjene SVE žene u Srbiji: Nose ih Ana Ivanović, Nataša Bekvalac i Jelena Đoković, a toliko su MOĆNE da će se svi za vama OKRETATI

Printscreen/Instagram

 

I slavne lepotice i trendseterke "poludele" su za ovim modelom, pa smo tako u njima videli brojne holivudske dame, ali i one sa domaće javne scene. Anastasija Ražnatović, Tamara Kalinić, Dragana Mićalović, Nikolina Pišek, Zorana Jovanović... sve one rado nose farmerke zvonastog kroja.

 

 

No, nedavno je takav model ponela i Jelena Đoković, koja je uglavnom verna klasici i retko poseže za modnim novotarijama, ali ni ona nije odolela ovom retro trendu. Ona je izabrala zvoncare u crnosivoj boji, a iskombinovala ih je uz bebiplavu, mekanu rolku od trikotaže.

 

 

I Ana Ivanović je ove jeseni nabavila zvonaste farmerke, ona je izabrala model od svetlog teksasa sa iscepanim detaljima na kolenima, a nosi ih uz patike i sladak, bež pulover. Proslavljena teniserka ih je izvadila iz ormara za opuštanu šetnju gradom, a one i jesu prvenstveno namenjene za urbana, kežual izdanja i najbolje izgledaju u takvim varijantama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Teksas zvoncare su šik model koji dobro pristaje većini dama, a lako se kombinuju i čine svaku kombinaciju manje klasičnom, a više urbanom. Kada ih nosite uz sako i košulju one su idealan izbor za posao, a ako ih ponesete uz topli džemper, jednostavnu majicu ili rolku pretvaraju se u udoban komad za svakodnevnu šetnju ili kafu sa prijateljicama. Jedne je za sebe odabrala i Nataša Bekvalac.

 

 

Zvonaste pantalone karakteriše uglavnom dublji struk, a do kolena prate liniju tela, kada nogavice počinju da se šire. Postoji još jedna verzija ovog modela, a reč je o onom kada se nogavice šire od samih butina. Oba su veoma tražena i nosiva, pa se jednostavno opredelite za one koje vam bolje pristaju.

Komentari (0)
Loading