10 godina mlađi: BEZ estetske hirurgije i preskupih preparata, rezultati će biti vidljivi za 14 dana

Vesti 24.02.2023 16:12 0

Već godinama planirate da posetite kliniku estetske hirurgije, ali vam se novac uvek izvuče. Primetile ste i da skupe kreme nisu preterano efikasne, a muka vam je i od mućkanja raznoraznih sastojaka za koje ste čule da ubijaju bore za tren. Bacite preparate, a vi se bacite na samomasažu lica

10 godina mlađi: BEZ estetske hirurgije i preskupih preparata, rezultati će biti vidljivi za 14 dana

unsplash.com

Šta je Zogan masaža?

Zogan masaža je planetarno popularna masaža lica, koju samostalno i svakodnevno možete da primenjujete.

Masažu je kreirala Iukiko Tanaka, japanksa šminkerka i stručnjak za lepotu. Masaža ne uključuje nijedan proizvod za negu, a da biste je sprovele dovoljni su vam samo dlanovi.

Kako izgleda i kako se sprovodi ova masaža?

Zogan masaža se sprovodi na suvoj i očišćenoj koži. Tanaka kaže da ako baš želite da koristite neki preparat za negu  možete se poslužiti uljem pamuka. 

Akcenat nije na grubom trljanju, već na nežnom pritisku. Suština je u nežnom masiranju limfnih čvorova i perifernih krvnih sudova.

Šta postižemo masažom i kad možemo da očekujemo rezultate?

Ovaj postupak pomaže da se lice oslobodi viđka tečnosti, ujedno i toksina, ali i da se poboljša cirkulacija pomenute regije. Krajnji rezultat bi trebalo da bude zategnuta koža, koja je povratila mladalački sjaj.

Najveće prednosti ove masaže

Osim što nema bespotrebnog trošenja novca, postoje i druge prednosti ove masaže. Prvo, za istu vam je potrebno svega nekoliko minuta, pa je možete praktikovati svuda, uključujući i svoje radno mesto. Drugo, potpuno je prirodna i ne nosi sa sobom nikakav rizik. 

Da biste se bolje upoznali sa ovom tehnikom, ostavljamo vam link sa detaljnim uputstvima.

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading