Rešite se tvrdoglavih DLAČICA na bradi! Žene na Bliskom istoku vekovima koriste ovu čarobnu smesu od samo TRI sastojka, koja čini ČUDA!

Vesti 10.12.2021 20:55 1

Verovale ili ne, ali postoji metod za trajnog uklanjanja dlačica sa lica, bez odlaska u salon

Rešite se tvrdoglavih DLAČICA na bradi! Žene na Bliskom istoku vekovima koriste ovu čarobnu smesu od samo TRI sastojka, koja čini ČUDA!

Shutterstock

Na Bliskom istoku, žene koriste ovaj tretman vekovima, a sve što vam treba je kurkuma, brašno od slanutka i malo mleka ili jogurta.

Većina žena na nedeljnom nivou mora da obrati dodatnu pažnju na "dlačice" na licu koje se pojavljuju praktično preko noći. Za mnoge su to dlake na ušnoj resici, nekome na bradi, a nekima na vilici.

Svaka žena ima neko svoje metode kao što su brijanje, depiliranje, uklanjanje pincetom, blajhanje ili čak odlazak na epilaciju - ali i pored svih ovih napora one se uporno vraćaju!

Ali baš zato postoji potpuno prirodan metod trajnog uklanjanja dlačica koji možete da praktikujete kod kuće. Sve što vam treba je kurkuma, brašno od slanutka i malo mleka ili jogurta.

Kozmetičari istiću da je baš brašno od slanutka neprikosnoveno za piling, a istovremeno osvetljava kožu.

Potrebno je: 2 kašike brašna od slanutka, 1 kašičica kurkume i mleko ili jogurt po potrebi

Procedura:

U činiji pomešajte brašno, kurkumu i u to sipajte poprilično mleka ili jogurta kako biste dobili gustu pastu. Ovu mešavinu nanesite na željenu zonu u pravcu rasta dlake i ostavite oko 20 minuta ili dok se ne osuši.

Istrljajte čistom pamučnom krpom ili isperite mlakom vodom. Potom nanesite vašu regularlu kremu za lice.

Napomena:

Imajte na umu žutu boju kurkume koja će dati lep ton licu, ali je nakon tretmana potrebno dobro ispiranje! Tretirana oblast može biti malo crvena, ali će se brzo povući zbog antiinflamatornih svojstava kurkume.

Ovaj tretman treba ponavljati tri do četiri puta nedeljno tokom mesec dana - dlake će se istanjiti i trajno nestati.

Komentari (1)
Loading
Vladimir
10.12.2021 23:01

Očigledno nemaju uspeha vekovima.