Ostala u ŠOKU pošto ju je komšija krišom slikao u BIKINIJU: "Upozorio sam je da se ponaša NEPRIMERNO, pa su mi rekli da sam ČUDAN"

Vesti 28.07.2021 09:54 0

Dok neki uživaju u visokim letnjim temperaturama, drugi na sve moguće načine pokušavaju da se rashlade. Iako nije naučno dokazano, dobro je poznato da što je temperatura više, ljudima je prag tolerancije niži. Zato je priča o jednoj ženi koja je odlučila da iskoristi letnje dane i poradi na boji, šokirao mnoge na društvenim mrežama.

Ostala u ŠOKU pošto ju je komšija krišom slikao u BIKINIJU: "Upozorio sam je da se ponaša NEPRIMERNO, pa su mi rekli da sam ČUDAN"

Printscreen

Oni koji su videli fotografije, žene koja se sunča na zelenoj površini, koje kruže mrežama na prvi mah nisu razumeli u čemu je problem, ali kada su saznali ostali su bez teksta.

Jedan komšija, kome je ovo izuzetno zasmetalo požalio se na popularnom forumu Redit. Objasnio je da je njegova nova komšinica nepristojna i da ne zna da se ponaša.   

- Već nekoliko dana jedna žena uporno dolazi u naše zajedničko dvorište i sunča se. Sa sobom nosi peškir i knjigu, pa tako leži u bikiniju ili donjem vešu od 10 ujutru do četri posle podne. Prvog dana sam je pitao da li ona uopšte živi u ovoj zgradi i rekla mi je da se nedavno uselila. Kasnije sam je video kako ulazi u zgradu s ključevima pa mislim da me nije lagala - napisao je anonimni muškarac.


Kada ju je ponovno video, piše, da joj je dao do znanja da ne sme da koristiti zajedničko dvorište za ovakve stvari. Međutim i pored ovog "saveta" žena je sledećeg dana opet izašla u dvorište i nastavila po starom. Iz besa, muškarac ju je fotografisao i poslao slike u grupnu prepisku u kojoj se nalaze ostali stanari.

- Neki stanari su se složili, ali drugi su rekli da sam čudan. Neko je dodao novu stanarku u grupu i ona je odmah počela da se brani. Rekla je da može da koriguje odeću, ako nekome to stvara nelagodu, ali da neće ostati u stanu dok je napolju lep dan. Objasnio sam joj da njeno ležanje u dvorištu može dovesti do "pada cene stanova" - nastavio je.

Razumljivo, korisnici društvenih mreža nisu bili impresionirani njegovim ponašanjem.

- Fotografisati ženu u bikiniju i kačiti te slike po društvenim mrežama definitivno je gore nego sunčanje u dvorištu. Ako ne postoji određeno pravilo koje ona krši, gledajte svoja posla - napisala je jedna korisnica, dok se jedan korisnik pitao: "Ne pravi buku, ne uništava ništa… Na šta se tačno žališ?"

Komentari (0)
Loading