Hit 10 ŽENSKIH FRIZURA za jesen 2021. godine

Naj žena/L.V Vesti 28.07.2021 10:55 0

Budite u trendu sa top 10 frizura za jesen za ovu godinu

Hit 10 ŽENSKIH FRIZURA za jesen 2021. godine

Freepik

Budimo realni: 2020. godina baš i nije bila reprezentativna godina kada su frizure u pitanju. Saloni su bili najčešće zatvoreni, pa smo bili prepušteni sami sebi. Otkazani su događaji sa crvenog tepiha, tako da ni poznate ličnosti nisu mogle biti uzor za dobru frizuru. A tretiranje kose bilo je moguće samo u kućnim uslovima. U pandemiji smo shvatili da pravilna nega kose ponekad može pomoći u uspostavljanju dobrog raspoloženja. 

Dobrodošli: Sretni smo što možemo podeliti sa vama da su prognoze za frizure za jesen 2021. sunčane, a na pomolu je puno dobrih dana za nego kose. Proverili smo kod svih naših omiljenih poznatih frizera koji su, uprkos svemu, svojim klijentima pomagali da naprave talase, frizure, ukrase bez obzira što je vladala pandemija COVID-a.  I šta oni misle, kakve će biti frizure za jesen za 2021. godinu?

Tu su opuštene frizure na kojima izrast kose nije demode. Pustite vašu prirodnu boju da raste, bez farbanja i korekcija i uštedite novac koji biste potrošili kod frizera. To je ove sezone IN. 

Talasi koji nikad ne izlaze iz mode. Kosa u talasima može biti neobavezna i divlja. 

Boja kose koja više vuče na prirodnu.

I naravno, kao i uvek, poseban efekat za posebne prilike daće retro stilovi.  Taj stil će vam dati posebnu eleganciju, lepotu i slobodu.

Predstavljamo vam TOP 10 frizura za  jesen za 2021. godinu
 

1. Izrastak je u modi

Evo jedne stvari koju nas je pandemija naučila: Izrastak je u redu, čak je i poželjan i ne biste ga trebali farbati. Ako uzmete da uradite neke svetlije pramenove, neka oni budu duboko i sa strane - utoliko bolje da pokažu taj hladni ton nefarbanog korena.
 

2. Neobavezni talasi


Nekada smo duboke talase nazivali holivudskim talasima. Oni stvaraju efekat da žena sa takvim talasima izgleda senzualno, vatreno i divlje. Neobavezni talasi su vanvremenski i uvek se vraćaju u modu.

 

3. Prirodna boja kose


Ponovo se vraćamo trendu koji je majka priroda namerila za nas ...Ove jeseni je dozvoljeno nositi boju kose koju je sunce prirodno išatiralo.
 

4. Frizura u 2 stepena

Iako ovo izgleda kao milion dolara, zapravo se radi o šišanju na dva vrlo jednostavna stepena: Sloj kose ošišan nekoliko centimetara ispod brade, a drugi odmah iznad grudi. Savijeni krajevi daju mu dinamiku pokreta za kojim svi žudimo.

 

5. Tupi krajevi

Sećate li se frizura 2000-tih godina? Vratite se u to vreme i ošišajte kosu na tupi paž. Uokvirićete svoje lice i tupi krajevi će dati živosti vašoj kosi.

6. Konjski rep

Imate jako dugu kosu i želite s vremena na vreme inovaciju?  Ne treba da budete Ariana Grande da bi senzualno iznele konjski rep. Skupite kosu na najvišu tačku glave. Četkom za kosu lepo začešljajte dlake kako se ne bi napravili nabori. Pustite dužinu repa niz leđa. 

Hit 10 ŽENSKIH FRIZURA za jesen 2021. godine

pixabay

 

 

7. Frizure 60-tih

Šezdesete su bile vreme revolucije i ponovnog vraćanja modi, a tako će biti i 2021. Ovog puta očekujte da stilovi frizura budu manje tretirani sa lakom za kosu, i da budu, prirodniji, opušteniji i zabavniji. (Na blago talasastu kosu stavite traku preko glave, da ide preko čela i potiljka).


8. Svedeni talasi napravljeni figarom

Talasi koji su napravljeni figarom držaće vašu frizuru i po nekoliko dana. Talasi napravljeni figarom su totalni hit ove jeseni.

Hit 10 ŽENSKIH FRIZURA za jesen 2021. godine

pixabay

 

 

9. Peščano plava boja kose

Ove sezone izuzetno popularna peščano plava boja kose. Ovo je najbolja neutralna boja za plavuše ukoliko još uvek nisi sigurna da želiš super tople medene tonove, žućkastu boju ili hladne pepeljaste tonove.

Hit 10 ŽENSKIH FRIZURA za jesen 2021. godine

pixabay

 

 

10. Plava kosa sa tamnim ofarbanim izrastkom

Plava kosa je tvoj izbor, ali te nervira što se izrastak veoma brzo vidi i što treba često da se farbaš? U tom slučaju je za tebe idealna plava kosa sa tamnije ofarbanim izrastkom. Sa ovom kombinacijom sigurno nećeš pogrešiti.

 

Komentari (0)
Loading