PRIPREMITE MARAMICE: Ovo su top 5 ljubavnih filmova svih vremena

Vesti 04.08.2021 20:19 0

Ako ste ljubitelj tužnih ljubavnih filmova, na pravom ste mestu

PRIPREMITE MARAMICE: Ovo su top 5 ljubavnih filmova svih vremena

pixabay

Neki filmovi, iako s oznakom romantičnih, ostavljaju tužan doživljaj nakon gledanja. Ali svejedno ih volimo, štaviše možemo ih iznova gledati koliko god puta treba.

Idealne ljubavi za koje uvek navijate, a koje se nikad ne dogode, kojih se glavni akteri prisećaju, koje su previše toksične da bi preživele ili su naglo prekinute, ostavljaju mjesta za razmišljanje.

Pripremite maramice jer su suze neizbežne ako se odlučite da pogledate neki od ovih filmova.

1.  P.S. Volim te (P.S I love you)

Ovo je film koji svaka romantična duša treba da pogleda. Sjajan glumački par u filmu čine Džerard Batler i Hilari Svonk. Radnje se odvija tako što se Holi udala za čoveka svog života, ali ta ljubav neće trajati večno. Njen muž Geri umire, i sa njegovom smrću kao i da se u njoj život polako počinje gasiti. Geri je neizmerno voleo i nije želeo da ona za njim pati, pa je imao plan. Pre smrti je napisao pisma koja će njegovoj voljenoj ponovo pokazati put ka sreći. Ovo je film koji nikoga ne ostavi ravnodušnim.

 

 

2.  Slatki novembar (Sweet november)

Ovo je srceparajuća ljubavna drama, sa Šarliz Teron i Kijanom Rivsom u glavnim ulogama. Šerliz tumači Saru Dajver koja svakog meseca pokušava da odvede slučajno izabranog muškarca na pravi put. Kada upozna Nelsona stvari se menjaju. Oni se zaljubljuju jedno u drugo. Sara je drugačija od svih drugih žena koje je on upoznao. Pokušava da ga otera od sebe, a on otkriva da je ona teško bolesna. Nelson je prvi muškarac koji je zaprosio, a da je ona poželela i da mu kaže da. Da li će mu i reći da? Otkrijte sami.

 

 

3. Tužna veza (Blue valentine) 

​Tužna veza je film o bračnom paru i svim njihovim problemima kroz godine. Jako toksična veza, odnos koji su odlično prezentovali Mišel Vilijams i Rajan Gosling, sve je samo ne lagana romantična ljubavna priča. Ova drama govori i o stvarnim osećajima, događajima i prilikama jednog bračnog para i možda je jedna od najljepših ljubavnih priča ikada ispričana.

 

 

4.   Beležnica (The Notebook) 

Beležnica je sasvim zasluženo na ovoj listi, jer retko ko bi odoleo filmu koji je adaptacija romana poznatog pisca Nikolasa Sparksa. Film je romantična priča o neopisivoj ljubavi između Noe (Rajan Gosling) i Alison (Rejčel Mekadams) koji su imali letnju romansu, ali ih je život odveo na dve strane sveta. Posle godina i godina razdvojenosti ponovo se sreću. Da li će ostati zajedno dok ih smrt ne rastavi? Da li će ljubav na kraju pobediti? Ukoliko niste pogledati film, šta čekate? Obavezno odgledajte!

 

 

5.  Jesen u Njujorku (Autumn in New York) 

Ovo je film uz koji i ljudi najtvrđeg srca moraju pustiti suzu. Uz fenomenalne glumce Ričarda Gira i Vinonu Rajder, sigurno ćete uživati u ovom filmu. On je ženskaroš koji upoznaje devojku kraj koje poželi da se skrasi. Devojka mu poverava da boluje od zloćudnog tumora, a on njoj da nije za ozbiljnu vezu. Ipak, ona je toliko očaravajuća i posebna da se on zaljubljuje u nju. Pošto nije navikao da bude veran, prevario je. Da li će mu biti oprošteno? Može li ljubav da promeni čoveka?

 

 

Komentari (0)
Loading