Zbog NJE su lekari u ŠOKU: Ima NAJDUŽE TREPAVICE na svetu i tvrdi da ZNA zašto I DALJE rastu

Vesti 31.07.2021 19:29 0

Žena iz Kine sa najdužim trepavicama na svetu oborila je sopstveni rekord

Zbog NJE su lekari u ŠOKU: Ima NAJDUŽE TREPAVICE na svetu i tvrdi da ZNA zašto I DALJE rastu

Printscreen/Youtube

Ju Jianžija iz grada Čangžu postavila je Ginisov rekord 2016. godine s trepavicama koje su tada bile duge 12,5 centimetara. Pet godina kasnije njene trepavice su postale skoro duplo su duže. Lekari su zapanjeni njenim stanjem jer su trepavice toliko duge da joj padaju sve do obraza. I dok je nauka zbunjena njenim fenomenom, Jianžija veruje da su njene neverovatno dugačke trepavice, od 20 centimetra, "poklon od Bude".

- Prvi put sam shvatila da moje trepavice ne prestaju da rastu 2015. Rasle su polako i postajale sve duže i duže. Posetila sam lekara da bih saznala zašto imam duže trepavice nego što je normalno. Ali doktor nije imao objašnjenje, šta više bio je zapanjen. Tada sam pokušao da pronađem naučno opravdanje, poput gena ili nečeg sličnog. Ali niko u mojoj porodici nije imao tako duge trepavice.

Prema tome, Jianžija veruje da je ovo više božanska intervencija nego nauka.

- Stalno sam razmišljala zašto imam toliko trepavica, a onda sam se setila da sam pre nekoliko godina proveo 480 dana u planinama. Pa sam sebi objasnila da je to definitivno poklon koji mi je poklonio Buda - rekla je i dodala da od tada deluje mlađe, a telo čvršće i snažnije.

Rekorderka tvrdi da joj trepavice ne smetaju u svakodnevnom životu.

- Ponekad puknu ako se ne brinem o ​​njima, ali to nije problem jer još uvek rastu. One mi ne donose probleme, već samo sreću - rekla je Ju u jednom intervjuu.

Komentari (0)
Loading