"Da li da se smejem ili plačem": Naručila je VENČANICU IZ SNOVA preko interneta, a evo šta je DOBILA!

Vesti 01.08.2021 08:58 0

Nije tajna da naručivanje odeće putem interneta može biti rizično, posebno ako to nešto niste videli uživo i probali pre same kupovine

"Da li da se smejem ili plačem": Naručila je VENČANICU IZ SNOVA preko interneta, a evo šta je DOBILA!

Pixbay

Jedna buduća nevesta odlučila je da se "kocka", pošto je na internetu naišla na "savršenu" venčanicu po povoljnoj ceni, ali ostala je šokirana kada je videla šta su joj zaista poslali.

Megan Tejlor je na aplikaciji "Wiš" pronašla prelepu venčanicu za samo 8.200 dinara, ali kada je pošiljka stigla na njenu adresu, shvatila je da uopšte nije ista kao na fotografiji sa aplikacije za kupovinu.

- Nisam mogla da poverujem kada sam videla šta je stiglo. Nimalo nije izgledalo kao na fotografiji. Bila sam prilično razočarana, ali nisam mogla da se suzdržim od smeha  - rekla je ova 23-godišnja buduća mlada za "Mirror".

Kontaktirala je korisničku službu aplikacije i zatražila da joj vrate novac, ali i s tim je imala problema.

- Tražila sam povraćaj novca, ali rekli su mi da treba da imam originalnu ambalažu i kutiju u kojoj je došla, a ja je nisam zadržala. Zatim sam im rekla da mi je ovo uništilo venčanje jer sam očekivala haljinu s fotografije. I napokon su mi vratili novac - objasnila je Megan .

Na kraju je objavila slike neuspelog šopinga na Fejsbuku, a objava je brzo postala viralna. Mnogi nisu mogli da veruju kolika je zapravo razlika između venčanice koja je došla i one s fotografije.

Posle ovog propalog kockanja Megan kaže da će uskoro ici u salonima venčanica i tu pokušati da nađe svoju haljinu iz snova.

Komentari (0)
Loading