Fantastična PUNĐA gotova za JEDAN MINUT: Ova frizura "ide" uz svaku odevnu kombinaciju!

Vesti 24.10.2021 08:45 0

Za samo minut napravite savršenu modernu punđu

punđa

Shutterstock

Tokom ovih letnjih i vrelih dana ne znamo šta bismo sa kosom, a občan rep je postao već dosadan. Možda bi mogla da vas inspiriše ova punđa koja je osvojila društvene mreže i postala pravi hit za veoma kratko vreme.

Punđa treba da bude neformalna, razbarušena.. Ona je za svaki dan, ali i savršeno će se uklopiti uz neku elegantnu haljinu i učiniće da budete primećeni gde god da se pojavite.

Ova frizura je postala veoma popularna što zbog lakoće pravljenja, što zbog savršenog i zgleda.

Najveća prednost ove frizure je ta što je za pravljenje potrebnu bukvalno minut, a izgledaćete atraktivno tokom celog dana.

 

 

 

Ako joj želite dodati dozu glamura, uvek je možete upotpuniti ukosnicama ili maramom, a takvi dodaci su kao stvoreni za svečanosti. 

Punđa se pravi tako što natapirate malo kosu, onda odvojite par prednjih pramenova. Ostatak kose vežete u spušteni rep, zatim izvučete vlasi kose kako biste istakli profil, potom deo kose iz repa provučete kroz gumicu i na kraju ostatak uvijete oko gumice kako se ona ne bi videla i zakačite ukosnicom.

 

 

Ema Čen je na svom Instagramu podelila ceo proces izrade frizure, a za "Glamour" je rekla da je najvažniji korak - priprema.

- Kosa mora biti dobre teksture jer se onda puno lakše stilizuje. Za teksturu možete koristiti sprej s morskom soli ili šampon za suvo pranje kose.

 

Komentari (0)
Loading