Povećajte USNE bez IGLE: Ovaj fenomenalni SJAJ morate da probate, ali dobro pratite naša UPUTSTVA kako se PRAVILNO nanosi

Vesti 03.01.2022 08:30 0

Povećajte volumen vaših usana bez hirurške intervencije

Povećajte USNE bez IGLE: Ovaj fenomenalni SJAJ morate da probate, ali dobro pratite naša UPUTSTVA kako se PRAVILNO nanosi

unsplash.com

Sjaj za povećanje usana je upravo ono što vam treba ako želite instant brzo da imate zavodljivije i punije usne. Zato sada zajedno otkrivamo kako ova mala čuda rade za našu lepotu i u čemu je zapravo njihova tajna.

Koliko puta smo stale ispred ogledala i poželele da su nam usne barem malo punije? Pa onda uzimamo olovku, iscrtavamo ih, a priznajmo, ako nismo vešte u tome, nećemo izgledati nimalo lepo. Upravo suprotno. Najbolji sjaj za povećanje usana za tri sekunde rešava ovaj problem.

Pa, ako niste za intervenciju povećanja usana, ovaj proizvod je kao stvoren za vas!

Sjaj za povećanje usana je namenjen upravo tome, da poveća volumen i obim vaših usana.

Kako se koristi sjaj za povećanje usana?

Povećajte USNE bez IGLE: Ovaj fenomenalni SJAJ morate da probate, ali dobro pratite naša UPUTSTVA kako se PRAVILNO nanosi

unsplash.com

 

Uputstvo je sasvim jednostavno i skoro isto kao sa običnim sjajem. Sjaj za punije usne se koristi minimalno dva puta dnevno. Može da ima sunđer aplikator koji omogućava lako nanošenje.

Nakon nanošenja, sačekajte nekih 10 minuta a zatim možete da stavite i karmin. Dakle, isto kao što stavljajte karmin ili običan sjaj za usne – ista priča je i sa sjajem za punije usne.

Možda ćete osetiti blago peckanje, upravo zbog kapsacina koji daje efekat zagrevanja. To nije ništa neobično i sasvim je normalno. Međutim, ako imate osetljivu kožu, pazite da ne namažete kožu oko usana kako ne bi došlo do eventualne iritacije kože.

Čini se da su velike i pune usne san mnogih žena, možda i više nego ikada pre. Ovakve intervencije su rešenje kada ste zaista odlučili da želite da menjate svoj izgled, jer ste odavno nezadovoljne zbog tankih ili asimetričnih usana. Isto tako, na taj način ćete se rešiti i bora oko usana.

Ukoliko, ipak, niste pristalica hijalurona ili nekih dugoročnih rešenja,  onda je sjaj za povećanje usana svakako idealno rešenje za svakodnevnu upotrebu ili u situacijama kada želite da izgledate lepše i zavodljivije. 

Da pređemo na stvar! Sjaj za punije usne je proizvod koji sadrži hijaluronsku kiselinu i kombinaciju lipida i na taj način deluje kao neki dermalni filer ali bez injekcije!

Prodire u kožu a pozitivna vest je i to da popunjava usne – bore, fine linije. Može čak i da podmladi usne.

Usne su trenutno ispunjene volumenom ali dobijaju i neophodnu vlagu. Dakle, osnovna razlika između ova dva sjaja je ta, što sjaj za punije usne (kao što govori i sam naziv) daje usnama volumen i popunjava sitne bore zahvaljujući aktivnim sastojcima.

Mentol je ključni sastojak esencijalnog ulja peperminta. Već i sama znaš da on daje osvežavajući osećaj i hladi usne. Ova dva sastojka rade zajedno.

U vašim bližim marketima i drogerijama možete da ga tražite pod nazivom Sjaj za povećanje usana.

Komentari (0)
Loading