Svi KUPAĆI kostimi NATAŠE Bekvalac: Ovo su PET modela koje svaka žena treba da ima, a NE koštaju više od 1.990 dinara

Vesti 08.07.2022 10:45 0

U ovim kupaćim kostimima izgledaćete zavodljivo ovog leta

Nataša Bekvalac

Printscreen/ Instagram

Baš kao što prilikom svakodnevnog oblačenja birate koje nijanse izgledaju dobro u kombinaciji, tako prilikom odabira kupaćeg kostima treba da izaberete nijanse koje će laskati vašem tonu i tenu kože. Atraktivna boja kupaćeg kostima je “pola posla” kada je dobar izgled na plaži u pitanju, upravo zato treba da znate koje boje su vaši aduti. 

Nataša Bekvalac je na svom Instagram nalogu objavila nekoliko fotografija u kupaćim kostimima. Čini se da je pevačica verna kroju koji savršeno ističe njenu građu. 

Izdvojili smo četiri modela kupaćih kostima koji će možda i vama odlično stajati.

1. Lila - pepeljasti - za preplanuli ten

 

Lila - pepeljasta je boja koja ističe preplanuli ten. Ogrtač iste boje daje neki zavodljiv izgled. 

Kupaći kostim treba da birate po svom ukusu, ali i da imate u vidu kakav je vaš ten i boja kože. 

Ako ste jako bledi, izbegavajte ove svetle nijanse.

U Bershkoj se sličan, sa dva lica, može kupiti, za 2.040 dinara i to na sniženju, posebno gornji i donji deo.

2. Pink - za vatrene dame

 

 

Pink kupaći kostim nikada ne izlazi iz mode. Romantičnu draž dodatno mu daju i nežno roze i bela boja. Natašin kupaći je jednobojan, ali vi možete za sebe izabrati neki u kombinaciji sa ove dve boje. Kupaći je praktičan i lepo stoji ženama svih boja kose i tena.

U Bershkoj se nešto slično može nači na sniženju za 1.500 dinara. 

3. Zlatni - za raskošan i luksuzan izgled

 

 

Zlatnu boju je lako uklopiti i sa drugim dodacima za plažu - šešir, torba, naočare. Ipak, budite obazrivi prilikom odabira zlatne nijanse kupaćeg. Bleda boja kože i zlatna nijansa kupaćeg mogu biti previše “bledi”.

Kupaći zlatne boje, malo više vuče na žuto, se može kupiti za 1.500 dinara u Bershkoj.

4. Crni - za klasične i jednostavne žene

 

 

Počnimo od toga da jednodelni kupaći kostimi struk čine bar nekoliko centimetara užim, a noge znatno dužim! Šta je više potrebno reći u prilog ovih modela? I pored standardnih ženskih nedoumica koje se javljaju pri izboru kupaćih kostima, jednodelni kupaći kostimi baš nijednu figuru ne ostavljaju na cedilu, zbog čega su uvek siguran izbor bez obzira na građu i atribute. Crna boja, osim što predstavlja večiti klasik koji fenomenalno izgleda na preplanuloj koži, takođe ima onaj svima omiljeni “efekat sužavanja figure”, što se pripisuje većini sličnih nijansi. Kada se biraju crni jednodelni kupaći kostimi, veliki brojevi izgledaju kao mnogo manje veličine, a sve zbog magičnog vizuelnog efekta tamnih boja. 

Jednodelni crni se može kupiti u Zari za 1.990 dinara. 

 

 

5. Crni dvodelni - klasika, ali i smelost

I dvodelni crni kupaći kostimi su odličan izbor. Nećete pogrešiti ni ako se za ovakav neki model odlučite. Isto važi kao i za jednodelne, ali to samo jer je crna boja u pitanju. Međutim, u ovom mikro kupaćem se ne osećaju udobno sve žene, niti svima pristaje, te se savetuje da obavezno probate pre kupovine i sami procenite. 

Dvodelni crni ima u Stradivariusu za 2.589 dinara, on je skuplji jer je gornji i donji deo kupuju odvojeno.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading