Budite sam svoj MAJSTOR: Ovo su TRI idealne FRIZURE za jesenji period, jedna će vas posebno oduševiti!

Vesti 31.10.2021 22:50 0

Oblikovanje kose na način koji je elegantan i istovremeno funkcionalan za suočavanje s prekomernim vetrom može biti teško, ali pletenice, visoki rep i punđe predstavljaju siguran odabir koji će vam svakako olakšati podnošenje jesenjih dana

Budite sam svoj MAJSTOR: Ovo su TRI idealne FRIZURE za jesenji period, jedna će vas posebno oduševiti!

Printscreen/Instagram

Kod odabira frizure u jesenjim mesecima glavni zahtev jeste jednostavnost zbog čega posežemo za onim frizurama koje zahtevaju da je kosa ili maksimalno podignuta ili spletena, da je na taj način ne bi oduvao vetar.

Među njima su pletenice jedan od najčešćih odabira. Izgledaju sjajno, prilično ih je lako oblikovati i kosa je fiksirana bez obzira na vremenske prilike.

Mogu se praviti na različite načine, a video vam nudi jednostavno uputstvo kako samostalno napraviti pletenice koje idu skroz uz glavu.

 

 

Takođe, repovi i punđe su tipičan način za suočavanje s jesenjim danima.

Najjednostavniji način za ovu frizuru jeste oblikovanje francuske pletenice na vrhu glave.

Čitav proces traje oko 5 minuta, ali izgleda kao da je bilo potrebno mnogo duže. Što dužu kosu imate to će lepše izgledati.

 

 

Ako ne želite da imate pletenicu na vrhu glave, možete da je dodate kosi ispod repa/punđe ili samo malu pletenicu sa strane glave.

Još jedna klasična frizura jeste punđa, bila ona svezana gumicom, maramom ili samo zakačena uz pomoć šnale, idealna je za podnošenje visokih temperatura.

Polupodignuta kosa je takođe hit sezone, a dolazi u bezbroj različitih verzija. Jednostavno se pravi i prikladna je za mnoge žene, posebno u ovim danima.

 

 

Komentari (0)
Loading