Koja je MAMA, a koja ĆERKA?! Ove DAME će vas potpuno ZBUNITI, a OBE izgledaju FANTASTIČNO!

Najžena Vesti 07.08.2021 16:25 0

Šeril i Loren Medsen su majka i ćerka koje su postale apsolutni hit na Instagramu zbog svog izgleda

Koja je MAMA, a koja ĆERKA?! Ove DAME će vas potpuno ZBUNITI, a OBE izgledaju FANTASTIČNO!

Printscreen/Instagram

Obe su zgodne i lepe, u jakom treningu, veoma je teško proceniti ko je u tom odnosu majka, a ko ćerka. 

Šeril ima 41 godinu, njena ćerka 20 i izgledaju gotovo identično.

Mladolika mama oduševljena je pozitivnim komentarima na račun svog izgleda, a zasluge za takav izgled pripisuje pravilnom režimu ishrane i redovnim i jakim treninzima, prenosi britanski The Sun.

Ona prethodne dve godine radi kao lični trener i naglašava da joj je cilj da motiviše i pomogne drugim ženama da vode računa o svom fizičkom izgledu i budu "najbolja verzija sebe".

 

 

- Ustajem u 5 ujutru kako bih vežbala i to pet puta nedeljno. Sada pomažem drugim ženama s programom treninga s tegovima jer sam i personalni trener. Fitnes ne znači da provedemo sate na traci za trčanje i jedemo isključivo salate. Jedem uravnoteženo i vikendom popijem koju čašu proseka - ispričala je zgodna mama Šeril.

Ova popularna "Insta-mama" naglasila je da je pomenutu društvenu mrežu imala i pre svoje ćerke, ali da je njen profil doživeo veliki "bum" tek nakon što je i njena ćerka Loren otvorila svoj i pokazala joj "cake" poziranja i šminkanja i počela da postavlja i njihove zajedničke fotografije.

 

 - Mnogi ne mogu da veruju da sam Lorenina mama. Uvek su u šoku i misle da smo sestre. Lep je osećaj čuti da izgledam mlado. Loren mi definitivno pomaže u održavanju mladolikog izgleda jer mi daje najbolje modne savete i pokazuje mi koje kozmetičke proizvode treba da kupim - dodaje Šeril.

Šeril je priznala da pored treninga i ishrane ipak ide i na tretmane botoksa, sa kojima je morala da napravi pauzu prethodnih godinu dana zbog pandemije, ali da je nastavila da vodi računa o svojoj koži raznim kozmetičkim preparatima i kremama.

Loren svakodnevno dobija komplimente od strane svojih pratilaca i svi joj u komentarima hvale "sestru" Šeril, a ona ističe da joj je ćerka najbolja prijateljica i da dele čak i garderobu.

 

Komentari (0)
Loading