"To je mesto istorije i emocija, porodice i radosti": Partnerka PREMIJERKE Srbije otkrila šta rado obilazi u Beogradu sa sinom i Anom

K.Ć Vesti 19.12.2021 09:29 0

- Beogradski hipodrom je mesto istorije i emocija, porodice i radosti - rekla je doktorka-radiolog Milica Đurđić za modni magazin "L'Ofišl" u izdanju za arapsko tržište

"To je mesto istorije i emocija, porodice i radosti": Partnerka PREMIJERKE Srbije otkrila šta rado obilazi u Beogradu sa sinom i Anom

E-stock

Partnerka premijerke Srbije, Milica Đurđić je bila "naslovno lice" decembarskog broja modnog magazina "L'Ofišl".

Milica je dala zanimljiv intervjuu za pomenuti časopis u kome je govorila o svom nasledniku Igoru, koji je dobila pre skoro tri godine sa Anom Brnabić.

Povod ovog intervjua i njenih fotografija je promocija naše zemlje na Svetskoj izložbi EXPO, koja je održana u Dubaiju. Haljinu koju je nosila pri fotografisanju za naslovnu stranu je delo naše kreatorke Roksande Ilinčić.

 

 

Milica, inače doktorka-radiolog u Kliničkom centru Srbije, u razgovoru za ovaj magazin govorila je o modi, svom poslu, ali i o srpskoj umetnosti, kulturi i prirodi.

- Volim modu, ali nisam njen rob. Ne pratim trendove. Oblačim ono što volim i u čemu se dobro osećam – rekla je Milica.

Govoreći o tome u čemu najviše uživa rekla je da su to odlasci na dva mesta u Beogradu - na hipodrom kraj Careve ćuprije i u Filharmoniju.

- Oba su autentična i jedinstvena. Beogradski hipodrom je najstariji sportski objekat na Balkanu i deo njegove draži leži u činjenici da se nalazi prilično blizu centra grada, tako da imate osećaj da ste negde daleko, a da ste istovremeno u samom srcu Beograda. To je mesto istorije i emocija, porodice i radosti. Što se tiče Beogradske filharmonije, moj sin je obožava, voli muziku i često idemo tamo zajedno - ispričala je Milica Đurđić, a prenosi Kurir.

 

 

Milica je sa sinom Igorom, porodicom i prijateljima ove godine iz pobedničkog padoka revnosno pratila 99. galopski derbi na Beogradskom hipodromu, a i Ana Brnabić se lepo oseća prilikom svake posete najstarijem sportskom objektu u Beogradu, otvorenom 1914. godine.

Komentari (0)
Loading