Skida CELULIT, briše STRIJE a koža postaje kao SVILA! Piling koji MORATE DA PROBATE!

Vesti 03.10.2022 09:45 0

Da li ste znale da pomoću samo par sastojaka iz svoje kuhinje možete da napravite savršen mirisni piling koji će vam pomoći u otklanjanju celulita, akni, očistiti kožu i ostaviti je nežnom i svilenkastom?

Skida CELULIT, briše STRIJE a koža postaje kao SVILA! Piling koji MORATE DA PROBATE!

unsplash.com

Skrab ili piling od kafe je već godinama poznat po benefitima po kožu, uklanjanje strija, celulita, akni i nepravilnosti na licu i telu. Svi sastojci su prirodni.

SASTOJCI:

  • 1/2 šolje krupno mlevene kafe
  • 1 1/2 kašičica cimeta
  • 1/2 šolje organskog kokosovog ulja
  • 1/2 šolje šećera

Jedinostavno sve pomešajte u jednoj tegli u kojoj ćete moći da držite mešavinu. Potrudite se da je držite u frižideru, a koristite piling, na najefektnije rezultate bar dve nedelje, svakog dana tokom tuširanja tako što ćete naneti piling na celo telo i nežno utrljati, a potom isprati mlakom vodom.

Najbolje bi bilo da ostavite piling da odstoji bar pet do deset minuta na vašem telu, dok ga ne isperete kako bi koža upila sve lekovite sastojke.

Vrlo brzo primetićete sjajne rezultate na svojoj koži. a najbolje od svega je to što je recept sasvim holistički pripremljen, zdrav, bez veštačkih dodataka, boja i mirisa, a na kožu deluje savršeno!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading