Živeo je bogovski i uživao u ŠVALERACIJI, ali sve je palo u vodu kada su se devojka i LJUBAVNICA upoznale

Naj žena Vesti 13.08.2021 17:44 0

Iako je jedno vreme uspešno održavao dve paralelne veze, ovaj mladić nije ni mogao da pomisli da će se njegove dve devojke upoznati na ovakav način

Živeo je bogovski i uživao u ŠVALERACIJI, ali sve je palo u vodu kada su se devojka i LJUBAVNICA upoznale

unsplash.com

Anonimni mladić (26) iz Velike Britanije objašnjava da ima devojku (24) sa kojom je već dve godine u vezi, koju mnogo voli i sa kojom planira da stupi u brak, ali on ima i ljubavnicu (23).

- Imam ljubavnicu, ona je moja koleginica, i već godinu dana radimo zajedno. Čim smo se upoznali, počeli smo da flertujemo. Ona je lepa, pametna i zabavna, i jedne noći, posle nekoliko pića završili smo u njenom stanu gde smo vodili ljubav - napisao je maldić na popularnom forumu Redit i dodao da su posle toga počeli da ugovaraju izlaske.

Međutim, njegova ljubavnica ne zna da on ima devojku, a devojka ne zna da on ima ljubavnicu. Kad god izlazi sa ljubavnicom devojci bez problema kaže da izlazi sa kolegama sa posla na piće i da će verovatno prespavati kod nekoga.

- Dugo sam uspevao da lažem obe i da vodim paralelan ljubavni život, međutim, sve se promenilo kada je moja devojka rešila da se vrati u formu i počela je da odlazi u teretanu. Ispostavilo se da ide na iste časove pilatesa kao i moja ljubavnica! Njih dve su se sprijateljile i već mesecima su skoro nerazdvojne - objasnio je anonimni dečko.

Od kada je saznao da se njih dve intenzivno druže, kaže da živi u konstantnom strahu.

- Na moje veliko iznenađenje, njih dve i dalje ne znaju jedna za drugu. Znam da je ovo što radim pogrešno, ali ne mogu da pomognem sebi. Totalno sam zbunjen i ne znam šta da radim. Sa ljubavnicom imam mnogo zajedničkih tema, ali, sa druge strane, znam da je devojka ona "prava" za mene. Volim svoju devojku, ali mislim da ona zaslužuje nekog boljeg od mene… Da li da joj priznam sve i ljubavnici dam šansu za pravu vezu - napisao je na kraju svoje objave i u zaključku napisao da nije siguran da li je njegov odnos sa ljubavnicom ljubav ili samo čista požuda.

Iako je ovaj mladić očekivao savete od mnogobrojnih korisnika ovog foruma, naišao je samo na osudu.

- Ti druže treba da budeš sam, obe nisu zaslužile ovo - napisao je jedan korisnik.

- Zbog muškaraca poput tebe fine devojke i žene odlaze na terapiju i gube poverenje. Ako ti devojka sazna za ovo izgubiće dečka i prijateljicu - napisala je jedna korisnica i dodala da treba da ga je sramota samog sebe.

Komentari (0)
Loading