Taša se celu noć savijala od bolova i osećala NADUTO, a sat vremena kasnije LEKARI su joj postavili dijagnozu

Naj žena Vesti 14.08.2021 15:00 0

Taša se stojički držala i nadala da će ovaj bol da prođe sam od sebe, ali kada je svanula zamolila je muža da je odveze u bolnicu, gde su joj još na vratima postavili dijagnozu

stomak

Shutterstock

- Za vreme zatvaranja, prošle godine, provela sam se isto kao i svi ostali. Sedela sam po ceo dan, jela, grickala i spavala, pa sam tako i nabacila koji kilogram. Barem sam ja tako mislila, međutim ispostavilo se da to ipak nije istina - ovako je započela svoju prišu Taša Dejvis (29) koja se 1. septembra prošle godine porodila i na svet donela neplaniranog sinčića.

Ona i njen muž Martin (30) iz Lankašira bili su u potpunosti zbunjeni, jer je Taša za vreme cele trudnoće redovno imala ciklus, a stomak joj se jedva nazirao.

Tašu je, 31 avgusta uveče počela da se savija od bolova, ali kako kaže, nije znala zašto.

- Stomak mi je otekao i imala sam napad panike, a kasnije sam otkrila da su u pitanju bile kontrakcije - rekla je Taša za "Mirror".

U šest ujutro otišla je u bolnicu, a samo sat vremena kasnije u rukama je držala sina, Aleksandra Ajzaka.

- Kada me je suprug doveo u bolnicu i kada su me primili, prvo su me pitali da li sam trudna i odlučno sam rekla ne. Jer sam mislila da stvarno nisam. Međutim kada su me pregledali i rekli mi da ću se sada poroditi Martin i ja smo bili u potpunom šoku - rekla je novopečena mama.

Na kraju je priznala da iako nije očekivala dete, drago joj je što se sve ovako odigralo.

Komentari (0)
Loading