Ovo je POZA o kojoj maštaju i MUŠKARCI i ŽENE, ali se retko ko usudi da je proba!

Najžena Vesti 14.08.2021 21:52 0

Oba pola su se usaglasila i odabrala pozu o kojoj najčešće fantaziraju

Ovo je POZA o kojoj maštaju i MUŠKARCI i ŽENE, ali se retko ko usudi da je proba!

unsplash.com

Retko kada se muškarci i žene usaglase oko neke stvari, ali zanimljivo je da su sada uspeli u tome, i to kada je trebalo da odgovore o kojoj seks pozi najviše maštaju.

Istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 pripadnika oba pola, različite seksualne orijentacije, pokazalo je da najviše ljudi mašta o pozi na stolu – u kojoj jedan partner sedi na ivici stola a drugi penetrira stojeći.

Zanimljivo je da je ova poza dobila podjednak broj glasova i kod gej, hetero i biseksualnih parova.

Takođe, ovo je poza koju većina ispitanika nije isprobala u praksi zbog raznih razloga, jedni tvrde da ih je sramota da je uopšte pomenu, drugi navode da nemaju uslove za nju (ne žive sami u kući ili stanu i slično).

Takođe, nisu svi spremni za otvoren razgovor o seksu, naročito na početku veze, a u obzir treba uzeti i činjenicu da su u 75 odsto slučajeva muškarci ti koji iniciraju priču o novim pozama.

Zanimljivo je da se na drugom mestu poza o kojima muškarci i žene najviše maštaju nalazi “šezdesetdevetka”, što samo pokazuje poza 69 još od vremena seksualne revolucije tokom sedamdesetih godina prošlog veka, ne gubi na svojoj privlačnosti.

Komentari (0)
Loading